kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Asansör boşluğundan turistin cesedi çıktı

Sadi NERGİZDAL ALANYA
Alanya'daki Rus kafilesinden kaybolan turistin cesedi 4 gün sonra asansör boşluğunda bulundu. Turistin, fazla alkollü olduğu sırada düştüğü sanılıyor..
Rusya'dan bir kafile ile birlikte Alanya'nın Avsallar Beldesi'ndeki 4 yıldızlı Grand Sunlife Oteli'nde tatile gelen bir grup Rus turist, önceki gün süreleri dolunca kendilerini getiren seyahat acentesi görevlileri tarafından otelde sayılmadan havalimanına götürüldü. Görevliler, burada yaptıkları sayımda ise bir kişinin eksik olduğunu gördü. Bunun üzerine yapılan kontrolde, kafileden Vitaly Bukovskıy'nin kayıp olduğu anlaşıldı ve acente görevlileri hemen durumu otele bildirdi. Otel görevlileri de her yerde Vitaly Bukovskıy'i aradı. Ancak kayıp turist bir türlü bulunamadı. Bu arada bazı müşterilerin, asansörden kötü kokular geldiği şikâyeti üzerine, otel görevlileri asansör boşluğuna bakınca Bukovskıy'nin artık çürümeye başlayan cesediyle karşılaştı ve jandarmaya haber aradı.

SEVGİLİSİ 'ÇOK İÇME' DİYE YAZMIŞ
Olay yerine gelen jandarma kriminal ekipleri, ceset üzerinde ve çevresinde inceleme yaptı. Ardından çağırılan itfaiye ekipleri yardımıyla çıkarılan Rus turistin cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gruptaki arkadaşlarının sürekli aşırı derecede alkol aldığını iddia ettiği Vitaly Bukovskıy'nin (24), tahminen 4 gün önce aşırı alkollü bir halde asansöre binmek isterken, çağırdığı asansörün geldiğini sanarak kapıyı açıp adımını atınca da boşluğa uçtuğu sanılıyor. Bukovskiy'in cep telefonunda da kız arkadaşından gelen ve "Kendine dikkat et, fazla alkol alma" yazan bir mesaj bulunduğu öğrenildi.