kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Eylül 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Genç aktris ve moda ikonu Chloe Sevigny, gerçek bir klinikte yapılan çekimlerden çok etkilendiğini dile getirdi.

Rehabilitasyon kliniğinde moda çekimi yaptılar

Yeni nesil Hollywood yıldızlarından Chloe Sevigny, Harper's Bazaar dergisi için rehabilitasyon kliniğine girdi! Kendine özgü giyim tarzıyla moda ikonu sayılan Sevigny, klinikte bir moda çekimi gerçekleştirdi ve giderek ciddileşen madde bağımlılığı konusuna parmak bastı ..
Son aylarda Hollywood'un ünlü yıldızları birbiri ardına rehabilitasyon kliniklerine yatıp tedavi görmeye başladı. Kimi alkolden kurtulmak için soluğu kliniklerde alırken kimileri de uyuşturucu belasından kurtulmak için kendisini kliniklere kapatıyor. Ayrıca depresyon nedeniyle çareyi rehabilitasyonda arayanların sayısı hiç de az değil! Britney Spears'tan, Mel Gibson'a, Marc Jacobs'tan Lindsay Lohan'a kadar birçok ünlü isim haftalarca kliniklerde kalıyor. Rehabilitasyonun giderek meşrulaştığı şu günlerde Harper's Bazaar dergisi de eylül sayısında özel bir haber hazırladı. Hollywood'un yeni nesil yıldızlarından Chloe Sevigny, dergi için bir klinikte yapılan çekimlerde modellik yaptı.

TEMİZLİĞİ KANITLAMAK ZOR İŞ
Amerika'da toplam 22.4 milyon kişinin alkol veya uyuşturucu bağımlısı olduğuna dikkat çeken haberde, ünlülerin rehabilitasyondan çıktıktan sonra iş hayatında zorluk yaşadığı da vurgulandı. Chloe Sevigny, klinikten çıkan birçok yıldızın kendisinin 'temiz' olduğunu kanıtlaması için çok çaba sarfettiğini söyledi. 'Boys Don't Cry' filmiyle 'en iyi yardımcı kadın oyuncu' dalında Oscar'a aday gösterilen Sevigny, oyunculuğunun yanı sıra; giyim stiliyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Başta 'The New Yorker' olmak üzere; birçok basın kuruluşu tarafından moda ikonu olarak ilan edilen yıldız, birbirinden farklı parçaları büyük bir ustalıkla birleştirmekte uzman. Sevigny, bu özel haber için ünlü fotoğrafçı Peter Lindbergh'ün objektifinin karşısına geçti.
Haberin fotoğrafları