kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Adapazarı'nda elektrik kesintisi

Yeni Haber
İLİŞKİLİ HABERLER
Adapazarı'nda elektrik kesintisi
Adapazarı'nda yer altı kablo tesisi çalışmaları ve kabin bakımı çalışmaları sırasında Arifiye beldesi ile Dörtyol sanayi sitesinde elektrik kesintisine gidilecek.

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.'den yapılan yazılı açıklamada, 22 Eylül Cumartesi ve 23 Eylül Pazar günleri 08:00-17:00 saatleri arasında, yer altı kablo tesisi çalışmaları nedeniyle Arifiye Atatürk Caddesi girişi ile Arifiye Tren Yolu ve çevresinde elektrik kesintisi uygulanacağı kaydedildi.

Ayrıca yine 23 Eylül Pazar günü 08:00-12:00 saatleri arasında, Dörtyol Merkez Sanayi kabin temizliği ve bakımı nedeniyle Dörtyol Merkez Sanayi Bölgesinde elektrik kesintisi uygulanacağı ifade edildi.

Enerji kesintileri sırasında abonelerden; elektrikle çalışan cihazlarını devreden çıkartmaları, yapılan çalışmanın enerji kesintisinin bitim saatinden önce tamamlanması halinde ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce kesinti olan bölgelere enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları ve gerekli önlemlerini almaları istendi.

(CHA)