kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Kedim' dediğim aslında benim sevgilim

İLİŞKİLİ HABERLER
'Kedim' dediğim aslında benim sevgilim
* Albümünüzde ailenizeve hatta kedinize bile teşekkür etmişsiniz. Neden sevgilinize teşekkür etmediniz?Aslında orada sevgilime teşekkür ediyorum. Ama şifreli kelimeler kullandım. 'KedimAslan' derkenkime söylediğim belli... (Gülüyor) Benimkedim yok. Sevgilim aslan burcuolduğu için onaözel bir teşekkür etmişoldum. Açık açık isim yazmaktansa, şifreli bir şekildebunu belirtmek istedim. Aslan burcu olduğu için ona 'kedi'derim. Ne kadar dikkatlisin,kimse bu zamana kadar bunadikkat etmemişti!
* Vedat Bey bu teşekkür şifresini çözdü mü?Tabii çözdü.Çünkü o aslanburcu olmasınarağmen benimle birlikteykençok şefkatli vekedi gibi bir ruha sahiptir. İnsan,hayatındaki hiçbirşeyi unutmamalı. Sevgilim de hayatımda en değerli yerlerden birine sahip.
* Albümünüze neden 'Ayrılık Soğuk İklim' adınıverdiniz? Kış ayında çıkıyor. Ve artıkyaz aşkları bitiyor. Şarkı sözlerini ilk okuduğumda bir ayrılık acısı bu kadar güzel anlatılabilir diye düşünmüştüm vebu ismi koydum.
* Siz sevgilinizden ayrıldığınızda böyle mi hissettiniz?Geçmişte kısa bir ayrılıkyaşadık ama geçmişte kaldı...Kendimden örnek vermektense, genelleme yaparak anlatmak daha doğru geldi.Böylece kendimle ilgili deipuçları vermiş oluyorum. Düşünmeden konuşan insanlardan değilim. Zamanlamayaönem veririm.