kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Halk ne diyor?

Ah Fatih Hoca ah!
Malta karşısında mücadele eden A Milli Takımımız'ın ilk 11'inde tek bir Fenerbahçeli yoktu. Cezalı Aurelio'nun yanısıra kaleci Volkan Demirel de sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı.

ZELAL KAYA: Nasıl fenerli olsun! Fener'in kendi kadrosunda bile hep yabancı oyuncular var. Bir-iki tane Türk futbolcusu var. Onlar da Milli Takımımız'a seçilememişler. Yani Milli Takım'da Fenerli olmamasının nedeni Fener'in bu yabancı oyuncu sevdası...

ÖZER AKPINAR: Kupalara gidemeyeceğiz. Hakan Şükür'e rekor kırdıralım diye ülkeyi harcıyorsunuz. Bunlar Ersun Hoca'nın ahlarıdır! Utancımızdan yerin dibine girdik.

BEKİR BİRİNCİOĞLU: Fenerli futbolcuların olmadığı bir Milli Takım bu kadar futbol oynar. Yenilmediğimize şükredelim. Bastonla gezen Hakan Şükür'ü hala bu takımda kurtarıcı olarak görüyorsa sevgili Terim de istifa etsin. Artık onun da miladi doldu denilebilir. Eğer böyle bir gruptan güle oynaya çıkılmıyorsa tüm takım ve yönetici kadroların değişmesi gerekir sanırım.

ALİ YORULMAZ: Madem Aurelio sakat kadroda yok, neden Koray o mevkide yok? Neden Serdar Kurtuluş yok? Bu futbolcuların illaki Ayhan Akman gibi mi olmaları lazım, anlamış değiliz. Fatih Hoca ah ah...