kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yayınevi 'satmıyor' dedi Şahnaz reddetti

Esin ÖVET
Şahnaz Çakıralp'in kitabının yayıncısı, gazeteye "Bu kitap satmamıştır" diye ilan verince Şahnaz Çakıralp konuştu: Onun borcu yüzünden haczedildi! ..
Şahnaz Çakıralp, 'Çıplak Ayakla Yürümek' adlı kitabınının yayınevi ile davalık oldu! Akademi Kültür Sanat Yayıncılık'ın sahibi Şenol Koray Sakınmaz, bir gazeteye 'Bu kitap satmamıştır' diye ilan verdi: "Bu kitap!.. Kendisini yazar olarak görmeyen birisi tarafından yazılmıştır. 6 bin adet basılmış ve dağıtılmış olup sadece 344 adedi okuyucular tarafından alınmıştır. Çakıralp'in kitabının satışı için gerek telefonla, gerekse giderek rahatsız ettiği dağıtım firmalarından, dükkan ve mağazalardan özür dileriz... Tabii yazarlık yürek ister, ter ister, gözyaşı ister. Yazarlık, erdem ve fazilet ister."

BİR KURUŞ TELİF ALMADIM!
"Bu konu yargıya intikal etmiştir" diyen Şahnaz Çakıralp, ise şöyle konuştu: "Şenol Sakınmaz kitabıma 4 baskı yapmıştır. Üstelik bir kuruş telif ücreti bile vermedi. Kitabımın bandrollerinin de yayınlanan başka kitaplara ait olduğu iddiası var. Ayrıca diğer yazarlara da bugüne kadar telif ücreti ödememiştir. 'Satmadı' dediği kitaplarımın önemli bir kısmı, borcundan dolayı haczedilmiştir.