kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Dannielynn anne hasretini film izleyerek gideriyor

Geçtiğimiz yıl hayata gözlerini yuman Anna Nicole Smith'in talihsiz kızı Dannielynn, 7 Eylül'de bir yaşını doldurdu. Babası Larry Birkhead'le Los Angeles'ta yaşayan küçük kız, annesinin görüntülerini izleyerek büyüyor..
Milyonlarca dolarlık servetin içinde olmasına rağmen o çok şanssız bir bebek... Henüz 5 aylıkken annesi Anna Nicole Smith'i kaybeden Dannielynn, kendisini bir anda miras kavgalarının ve babalık davalarının ortasında buldu. Eski Playboy güzeli Anna Nicole Smith'e ölen eşi petrol milyarderi J. Howard Marshall'dan milyonlarca dolarlık servet kalınca, ortaya da Dannielynn için birçok baba adayı çıkmıştı.

UYKUSUZ GECELER GEÇİRDİM
Uzun süren mahkeme sürecinin ardından, Danielynn'in babasının Smith'in eski sevgililerinden fotoğrafçı Larry Birkhead olduğu belirlendi. Bir yıldır küçük kızıyla ilgilenen Birkhead, Us Weekly dergisine verdiği röportajda "Annesiz çocuk büyütmek çok zor, uykusuz çok gece geçirdim" diye konuştu. Kızının annesini unutmaması için her gün kamera görüntülerini izlettirdiğini söyleyen Birkhead, Los Angeles'taki malikaneyi Smith'in fotoğraflarıyla donattığını belirtiyor.
Haberin fotoğrafları