kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Liz Hurley Alaçatı'da

Çok zalimce ama çok kadınca bir durum bu! "Hıh! Liz Hurley de kimmiş" diye yüzünü ekşite ekşite sallayıverirsin kafanı! Nasıl tatlı bir teselli, gece gece nasıl bir yüreğe su serpilmesidir o öyle. Üstelik olay kendi çiftliğinizde cereyan ettiyse tadından yenmiyor vallahi. Efendim şu Versace tuvaletlerini giymeye doymayan İngiliz model Elizabeth Hurley'le burun buruna geldik de! Üstelik gecenin bir vakti Alaçatı sokaklarında!

OMUZUNDA ŞALI
Eh yaz bitti, hafta sonu son bir bis yapmak gerekti. Ağustos ayı boyunca İstanbul sınırlarından çıkmamıştım. Bavul elimde, belim sakat gittim kalan eşyalarımı toplamaya... Tamamen mecburen, mecburiyetten yani... O gece de arkadaşlarım Sanem Altan-İbrahim Seten çiftinin beşinci evlilik yıldönümü... Hani şu Alaçatı'nın dillerden düşmeyen Tuval restoranında yemekteyiz. Gece saat 01.00 civarı, laf lafı açmışken, yeni doğum yapmış Sanem'in yüzü, anneliğin güzelliklerinden bahsederken birden dondu kaldı! "Aloo Sanem sesim geliyor muuu?" Sanem parmağıyla işaret ediyor "Bak, Liz Hurley geçiyor!!!" Aa! Bu mu? Valla ta kendisi! Artık sembolü haline gelmiş beyaz pantolonu, omuzunda şalı, Hintli kocası Arun Nayar ve Ömer Karacan'la Alaçatı'yı şereflendirmiş. Hazır lafı açılmışken bu kadar da attan inip eşeğe binilmez ki! Tamam adam şöyle zengin, böyle zengin anladık da utangaç ve süper seksi Hugh Grant'ten sonra böyle yayık yayık etrafa bakan bir adam çekilmez, çekilemez, çekilmemeli!

BU MU SEKSİ KADIN?
Sanem dürtmese hayatta dönüp bakmazdım ya. Öyle sıradan, öyle ışıksız, öyle solgun yüzlü, öyle asık suratlı ki... "Bu mu yani seksi kadın, süper kadın ilan ettikleri?" diyorum. Hayal kırıklığı! Zaten bir röportajındaki "Marilyn Monroe kadar şişman olsaydım intihar ederdim" sözleriyle kendisini yandan ayrık saçından tutup sürüklemek istemiştim. Bizim İzmir'in kızlarına o Versace elbiseleri giydirsek, Elton John'la kanka etsek, Liz'e sekiz değil; seksen sekiz çekerler vallahi! Ve birden anlık kadın ferahlaması yaşıyorum. Amaaaan Liz de kimmiş!!!. Üstelik fevkalade sevimsizmiş. Yaaa bu da size son Çeşme dedikodusu... Proje harikası kadınların fotoğraflarına bakıp da aynalara küsmeyin, oyuna gelmeyin işte...