kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Lucien Hoffman hem tutuklandı hem de kızının velayetini kaybetti.

Bebeğini bıraktı geneleve gitti

DIŞ HABERLER
İki yaşındaki kızını 35 derece sıcakta araçta unutup, şampiyonluk kutlamasına geneleve giden ABD'li rugby oyuncusu tutuklandı..
ABD'nin Oregon eyaletinde Bend Rugby takımında oynayan Lucien Hoffman'ı, gazeteler ülkenin en kötü babası olarak lanse etti. Hoffman'a bu unvanı kazandıran olay şöyle gelişti: Hoffman'ın takımı, pazar günü düzenlenen bir spor turnuvasını kazandı. Takım bir bara eğlenmeye giderken Hoffman geneleve gitmeye karar verdi. Ancak turnuvaya götürdüğü iki yaşındaki kızının otomobilde olduğunu unutan Hoffman, içeride saatlerce kaldı. ABD'li oyuncu içerdeyken genelevin kapıdaki korumaları bir bebeğin ağlama sesini duydu. Otomobilin arka koltuğunda bir bebeğin olduğunu gören korumalar hemen olay yerine polis ve ambulans çağırdı. Hoffman, sorumluluklarını yerine getirmediği nedeniyle cezaevine gönderilirken bebeğin sıcak nedeniyle hayati tehlike atlattığı kaydedildi.

ÇOCUK ANNEYE VERİLDİ
Eyalet polisi "O gün hava 35 derece civarındaydı. Aracın içinde ise sıcaklık çok daha artıyor. Hayatta kalması mucize" dedi. Bebeğin, Hoffman'dan ayrılan eski eşine verildiği belirtildi.