kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ağustos 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Chalayan artık herkesi giydirecek!

Modacı Hüseyin Çağlayan halka açılıyor! Çağlayan'ın, yeni markası 'Chalayan' için tasarladığı kıyafetler uygun fiyatlara V2K designers mağazalarında satılıyor..
Ünlü tasarımcı Hüseyin Çağlayan'ın yeni markası 'Chalayan', son günlerde herkesin dilinde. 'Çok fonksiyonlu' ve 'dinamik' olarak tanımlanan bu yeni marka, henüz dördüncü sezonunu yaşıyor. Türkiye'de V2K designers mağazalarında satılan Chalayan; hayatını ve çalışmalarını sürdürdüğü İngiltere'de iki kez 'Yılın tasarımcısı' seçilen ünlü modacının özgün tasarımlarından oluşuyor.

KENDİ KİMLİĞİNİZİ VERİN
Çağlayan, yeni markasının çıkış noktasını "Daha düşük fiyat etiketleri ile daha çok insana ulaşabilmek..." olarak açıklıyor. Ama bu ünlü modacının, esas koleksiyonunun daha ucuza alınabilecek versiyonunu piyasaya sürdüğü anlamına gelmiyor. Chalayan markası; dinamik yapısıyla, ünlü tasarımcının Paris podyumlarında görmeye alışık olduğumuz ana koleksiyonundan ciddi anlamda ayrılıyor. Bu yeni markanın en güzel yanlarından biri de; aldığınız parçaya kendi kimliğinizi verebilmeniz. Yani kreasyonlara iliştirilen etiketlere kendi isminizi yazarak, tasarımı kişiselleştiriyor ve ona yeni bir kimlik kazandırabiliyorsunuz.
Haberin fotoğrafları