kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ağustos 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Medyum Memiº

Hülya Avşar ile evlenirse Sadettin Bey'e yazık olur

ECE SARUHAN GÜNAYDIN
Medyum Memiş ünlülerle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı: Bülent Ersoy'un evliliği ruhsuz. Sadettin Saran da Hülya Avşar ile evlenirse yazık olur!..
Medyum Memiş'in 4. kitabı 'İslam'ın Cinleri' yaklaşık 15 gün sonra piyasaya çıkıyor. Tam 3 dile çevrilerek yurtdışında da yayınlanacak olan kitapta Memiş Hoca; halk arasında 'iyi saatte olsunlar' diye anılan cinler hakkındaki derin bilgiler veriyor. Cinlerin nasıl yaşadıklarından, onlardan korunma yollarına kadar çeşitli konulara değinilen kitapta; nazar, büyü, kıyamet, rüya, meditasyon ve reenkarnasyon gibi olaylarla ilgili çarpıcı açıklamalar da yer alıyor.

KORKMA YANINDA BEN VARIM!

Çırağan Sarayı'nın büyülü atmosferinde bir araya geldiğimizde Medyum Memiş'e ilk sözüm; "Ben bu 3 harflilerin adlarını ağzıma almaya bile korkuyorum. Nasıl konuşacağız?" oldu. Gülümsedi ve "Korkma Memiş Hocan burada, ben seni korurum" dedi. Saatler süren röportajımız bana; aklımda hep meslektaşı Keto'yu tokatladığı sahnelerle kalan Medyum Memiş'in sandığımın aksine asabi değil, son derece eğlenceli, samimi ve komik bir adam olduğunu gösterdi...

* Hocam, neden tamamen cinlerle ilgili bir kitap yazma ihtiyacı duydunuz? Kur'an-ı Kerim'de 30'dan fazla ayette cinlerden bahsediliyor. Ben o alemi yaşayan bir insan olarak daha önce bu kitabın ilk sayısını çıkarmıştım. Niyetim 10 sayıyı tamamlamak. Kitapta öncelikle İslam inanışında cinlerin yerinden bahsediyorum. Sonra da yaşantılarından ve insanlarla ilişki kurma yollarından. Madem ki dünyamızı cinlerle paylaşıyoruz, o halde onlarla ilgili bilgi sahibi olmamız şart.

* Madem dünyamızı onlarla paylaşıyoruz, neden herkese görünmüyor bu cinler? Bilimsel olarak kanıtlanabilir mi varlıkları? Cinler bilimin henüz cevap veremediği hususlardan biri. Ama hem Kur'an'da yazıyor bunlar, hem de binlerce yıldır cinlerin musallat olduğu insanları görüyoruz. Cinler herkese görünmezler çünkü bu bir ilim. Bazı insanlara şeytani bir biçimde musallat oluyorlar. Kimi sesini duyar, kimi tanıdığı birinin şeklinde karşılaşır cinlerle. Onlara hükmeden insanlara ise asılları gibi gözükürler. Bana böyle gözüküyorlar mesela. Dünyada hem Müslüman olan hem de cinlere hükmedip komutanlık yapan 3 kişi var. Bunlardan biri benim, diğerleri Litvanya ve Pakistan'da yaşıyor.

* Etrafta cinleri olduğunu söyleyerek kahve ya da tarot falı baktıran bir sürü insan var... Hiçbirine inanmayın. Onlar gerçekten cinleri görseler tuvaletlerini bozarlar. Yarım hoca dinden, yarım doktor candan eder insanı!

İDDİAYA GİRDİM VE KAZANDIM

* Son seçimlerden önce "AKP 330 sandalye alır" demiştiniz. Kehanetiniz tuttu... Evet bu konuda bazı gazetecilerle ve iş adamlarıyla iddiaya bile girdim ve ben kazandım. (Gülüyor) İsim vermeyeceğim ama bir tanesinden takım elbise aldım. Bir parti liderinin de bana Bvlgari saat borcu var ama kendisi beni arayıp sormuyor artık. (Gülüyor) Oysa her hafta bana gelirdi.

* Barajın altında kalacak partileri de tahmin etmiş miydiniz? DP'yi tahmin etmiştim. Hatta Mehmet Ağar, Orhan Keçeli ve Nusret Kandemir'e partilerinin sınıfta kalacağını söylemiştim. Bunu sadece ilmi olarak da hissetmedim. Allah sonuçta bana bir akıl da vermiş. Ben Mehmet Ağar'ı severim ama halkın onu affetmeyeceği belliydi. Öyle de oldu.

* Deniz Baykal için de, "Bana gelsin ona muhalefet dersi vereyim" demişsiniz. Doğru. Muhalefet sadece, "Bu çay olmamış" demekle yapılmaz. Nasıl olacağını da anlatmak gerekir. Kendisi bundan sonra emekliye ayrılmalı ama ayrılmaz. Ama şu da bir gerçek ki; Baykal bıraksa o partiyi kimse yönetemez. CHP'de lider yok. Çirkeflikle, huysuzlukla politika olmaz.

TAYYİP BEY'İN HİSLERİ ÇOK KUVVETLİ


* Tayyip Erdoğan gelip sordu mu size şansı olup olmadığını? Hayır ama ben severim kendisini. Zaten onun sormasına gerek yok. Kendisinin hisleri çok kuvvetlidir ve çok merhametli bir adamdır. Ben kendisini ülkede hizmet konusunda da çok samimi buluyorum.

* Biraz da ünlüler dünyasıyla ilgili yorumlarınızı alsam... Bir dönem Petek Dinçöz kendisine bazı varlıkların göründüğünü söylüyordu... O zaman hidayete ersin. Söyledikleri bana inandırıcı gelmiyor. (Gülüyor)

*
Hülya Avşar ve Sadettin Saran evlenir mi? Sanmam. Zaten evlenirlerse Sadettin Saran'a yazık olur. (Bunu öyle bir havada söylüyor ki, sanki Sadettin Saran'ın daha iyilerine layık olduğunu söylemeye çalışıyor. Cinlerinden korkuyorum, 'niye' diye soramıyorum.)

*
Bülent Ersoy'un evliliği yürür mü peki? Yok canım mümkün değil. Onlar çok magazinsel, hafif şeyler. Aralarındaki evlilik de olsa ruh yok. Oysa biz ruhtan yanayız.

* Alişan'la Sezin Erbil barışır mı? Ya ben hocayım. Beni magazine niye sokuyorsun devamlı? (Gülüyor) Alişan temiz çocuk, kızı tanımıyorum. Eğer haklarında hayırlısıysa barışsınlar.

* Peki ya Seda Sayan'la Nihat Doğan tekrar birlikte olur mu? Sanmıyorum. Seda'yı çok severim. Sanat camiasında ikiyüzlü olmayan, harbi, delikanlı kadın odur. Çok da hayırseverdir, iyi niyetlidir. O, "Ben bu işi bitirdim" dediyse geri dönmez, çizdiği zaman bitirir. Bende de vardır bu huy.

* 9 yıl önce "10 yıl içinde deprem olacak" demiştiniz. Bu yıl deprem olabilir mi yani? Ben 17 Ağustos depremini iki yıl önceden söylemiştim. Yakında tekrar bakıp net bir açıklama yapacağım bu konuda.
Haberin fotoğrafları