kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ağustos 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Timberlake'in yeni işi restoran işletmeciliği

Ünlü şarkıcı Justin Timberlake geçtiğimiz ay New York'ta bir et restoranı açtı. Restoran kısa zamanda Paris Hilton'dan Jessica Simpson'a kadar birçok ünlünün uğrak yeri oldu..
Justin Timberlake şarkıcılık ve oyunculuktan sonra bu kez de restoran işletmeciliğine soyundu. Yakışıklı şarkıcının 17 Temmuz'da New York'ta açtığı Southern Hospitality adlı restoran çok kısa zamanda kentin en çok rağbet gören mekanlarından biri oldu.

TATLI TARİFLERİ JESSICA'DAN
Timberlake'in Trace Ayala ve Eylan Sugarman ile ortaklaşa açtığı restoranın mönüsünde ağırlıklı olarak et yemekleri yer alıyor. Tatlı mönüsü ise ünlü şarkıcının büyükannesinin ve sevgilisi Jessica Biel'in verdiği özel tariflerden oluşuyor.

DOSTLARI HEP MEKANDALAR
Justin'in zaman zaman mutfağına girip müşterileri için kendi elleriyle yemekler hazırladığı restoranın müdavimleri arasında ünlü isimler de bulunuyor. Bu isimler arasında 'The Sopranos' dizisinin güzel yıldızı Jamie-Lynn Sigler başı çekiyor. Rapçi Jay-Z, ünlü oyuncular Jessica Simpson ve Anna Hathaway ve Hilton Otelleri'nin uçarı varisi Paris Hilton da, restorana sık sık uğrayarak Timberlake'e destek veren ünlüler arasında yer alıyor.
Haberin fotoğrafları