kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
GELİNLİK İLE DAMATLIK TÜRK MALI... Baran ile hayatını birleştiren Byrza, damatlık ve gelinliğin Türk malı olmasını özellikle istedi. Baran'ın gelinliği Vakko tarafından hazırlandı.

Baran'a çok uluslu altı şahitli nikâh

Mustafa DERYAHAN - MAGAZİN
Hudson Enstitüsü Avrasya Politikaları uzmanı Zeyno Baran ile ABD Dışişleri üst düzey yetkilisi Matt Bryza dün akşam Kuruçeşme Su Ada'da evlendi..
Bakü-Tiflis-Ceyhan projesi üzerinde çalışırken tanışan ve evlilik kararı alan Hudson Enstitüsü Avrasya Politikaları uzmanı Zeyno Baran ile ABD Dışişleri Bakanlığı Avrupa ve Avrasya'dan sorumlu üst düzey yetkilisi Matt Bryza çok sevdikleri İstanbul Boğazı'nda hayatlarını birleştirdi. Kuruçeşme Suada'da yaklaşık 270 davetlinin katıldığı düğünde 6 kişi çiftin evliliklerine şahit oldu. Baran'ın şahitliğini anneannesi Fatma Aliye Agar, arkadaşları Serra Kretschmer ve Hakan Ferhatoğlu üstlenirken; damatın şahitleri de arkadaşları Mike Polacek, Mike Gordon, Elmar Mammadyarov oldu. Pek çok yabancı konuğun da katıldığı düğün için, hem karada hem de adanın etrafında geniş bir güvenlik çemberi oluşturuldu.

ERMENİSTAN'DAN MESAJ
Damat Bryza düğüne Ermenistan cumhurbaşkanı, başbakanı ve dışişleri bakanını da davet etti. Ancak Ermenistan'dan, "Gelemedik ama kalbiniz sizinle" mesajı geldi.