kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Ölen Şaban Ulaş

4 kayınbiraderi tek tek vurdu

Recep BULUT MERKEZ
Eşini almak için gelen 4 kayınbiraderini öldüren İskender Bozkurt, eşini de yaraladı. Duvara kayınbiraderlerinin kanıyla "Bizi yaşatmadılar" yazan Bozkurt, son kurşunu kendine sıktı..
Kayseri'de aralarında geçimsizlik bulunan eşiyle tartışan öfkeli koca, karısını almak için eve gelen 4 kayınbiraderini öldürüp, eşini de yaraladıktan sonra, intihara kalkıştı. Melikgazi ilçesinin Tınaztepe mahallesinde gerçekleşen olay iddiaya göre şöyle gelişti: İskender Bozkurt, bir süredir sorunlar yaşadığı eşi Zülfiye Bozkurt ile tartıştı. Tartışmanın ardından genç kadının erkek kardeşleri Eyüp, Şaban, Sadi ve Murat Ulaş eve gelerek "Kız kardeşimizi babamızın evine götüreceğiz" dediler. Bunun üzerine öfkelenen İskender Bozkurt, tabancasını çekerek, eşine ve kayınbiraderlerine kurşun yağdırdı. Eyüp, Şaban, Şadi ve Murat Ulaş olay yerinde öldü, Zülfiye Bozkurt ise yaralandı. Eşinin kurşunlarından yaralı olarak kurtulan Zülfiye Bozkurt ise kaçarak, 3. kattaki komşusuna sığındı. Eşini takip eden İskender Bozkurt, komşularının kapıyı açmaması üzerine bu kez kapıya kurşun yağdırdı.

"BİZİ YAŞATMADILAR"
Komşularının evine giremeyen İskender Bozkurt, daha sonra yeniden 5. kattaki evlerine çıkarak, önce duvara öldürdüğü kayınbiraderlerinin kanıyla, "Bizi yaşatmadılar" diye yazdıktan sonra, son kurşunu kendi kafasına sıkarak intihar etmek istedi. İskender Bozkurt ile eşi Zülfiye Bozkurt, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine akın eden Ulaş ailesinin yakınlarının sinir krizi geçirdiği öğrenildi.
Haberin fotoğrafları