kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
REFAKATÇİ İSTEMEDİLER... Anne Gülin A. doktorların sünnette refakatçi kabul etmediklerini söyledi.

Sünnet çocuğuna doktordan dayak

Gülcan DEMİRCİ / MERKEZ
Hastanede sünnet sırasında rahat durmayan 9 yaşındaki çocuğun doktor tarafından dövüldüğü iddia edildi. U.A. doktorun kafasını sedyeye vurduğunu ve tokat attığını söyledi..
İstanbul Pendik'te 9 yaşındaki oğullarını sünnet ettirmek için götürdükleri hastanede doktor tarafından dövüldüğünü öne süren aile savcılığa suç duyurusunda bulundu. Mali müşavir anne Gülin A. ile baba İsmail A., 9 yaşındaki oğulları U.A'nın Pendik Devlet Hastanesi'nde ağlayıp direnmesi üzerine cerrah Ömer Y.'nin dayağına maruz kaldığını söyledi. Anne Gülin A., kâbus dolu dakikaları gözyaşları içinde anlattı: "Birimiz ameliyatta yanında olmak istedik, kabul etmediler. Beş dakika geçmeden doktor hızla dışarı çıktı." Baba İsmail A. ise şöyle konuştu: "Doktordan sonra hastabakıcı çıkıp 'Sizinki sünnet olmadı. Doktor da kızdı, gitti' dedi. Ardından oğlum kendini dışarı attı. Hıçkırıklarla ağlıyordu. Yüzünde 5 parmak izi, sol yanağı şişmiş. Oğlum doktorun başına yuvarlak bir cisimle vurup sedyeye çarptığını, kulaklarını çekip tokat attığını, ayaklarından ve ellerinden bağladığını söyledi."

İKİNCİ ŞOK SAVCIDA
Baba İsmail A., oğlunun sol kulağında ve gözünde hasar meydana gelmiş olabileceği ihtimaline karşı hastanede müşahade altında tutulduğunu ifade etti. İsmail A., rapor ve karakol tutanağı ile birlikte gittiği Pendik Cumhuriyet Savcısı'nın kendilerine "Bence şikâyet etmenize gerek yok" dediğini, sonra ise "Tamam imzalıyorum ama siz bunu bir fırsat- ı ganimet olarak görüyorsunuz" dediğini sözlerine ekledi.