kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Tuğba Özay'ın tutukluluğuna itiraz

Mustafa KAYA- Veli SARIBOĞA
Tuğba Özay'ın avukatı "Bir olaya neden olmak, azmettirici olmayı gerektirmez" diyerek, müvekkilinin mağduriyetine son verilmesini istedi..
Manken Tuğba Özay'ın tutuklanmasına bir üst mahkemede itiraz edildi. Avukat Edip Önder, nöbetçi ağır ceza mahkemesine verdiği dilekçede, polisin 9 aydır süren teknik takibinin son 2 gününde Tuğba Özay'ın 2- 3 telefon görüşmesinin bulunduğunu, bunun da ünlü mankenin tehditlerinden usandığı arkadaşı Akın Büyükoğlu'ndan uzaklaşabilmek için yakınmasından ibaret olduğunu belirtti. Dilekçede "Adam vurma, tehdit etme gibi talimat yoktur. Bir olaya neden olmak, azmettirici olmayı gerektirmez. Yardım ve yataklık yapmamıştır. Büyük bir olasılıkla şöhretli bir duruma sahip olmasının basında yoğun bir şekilde işlenmesinin yarattığı olumsuz bir etkiyle, delil olmamasına rağmen tutuklanmasına karar verilmiştir" denildi.

'BECEREMEDİN' KURŞUNU
Öte yandan polis, Akın Büyükoğlu ile Abdülcabbar Kibaroğlu arasında Akmerkez Rezidans'ta yaşanan silahlı çatışmanın ardından gözaltına alınan Volkan Tutar'ın iki ayağından vurulmasını, Tutar'ın arkadaşları tarafından cezalandırılması olarak yorumladı. Polis saldırının Büyükoğlu'na gözdağı kurşunu olabileceğini de belirtti.