kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Azer Bülbül

Konserde ön sıra kavgası linçle bitti

Erkan KÖSE MERKEZ
Şarkıcı Azer Bülbül'ün Elazığ konserinde 'en ön sıradan izleme kavgası' çıktı. 50 kişi tarafından dövülüp bıçaklanan Yılmaz, hastaneye kaldırılırken öldü..
Titrek şarkıcı" Azer Bülbül'ün Elazığ'ın Karakoçan ilçesindeki konserini ön sıralardan izlemek isteyenler arasında çıkan kavgada 34 yaşındaki Selim Yılmaz, yaklaşık 50 kişilik grup tarafından sandalye ve portatif demir merdivenle dövülüp bıçaklanarak linç edildi. Emin Mençoğlu'nun da yaralandığı olayda 6 kişi gözaltına alındı. Arabeskçi Azer Bülbül yaklaşık 500 kişiye şarkı söylerken iki grup arasında yer kavgası çıktı. Yaklaşık 50 kişilik grup, Selim Yılmaz'ı dövmeye başladı. Kendini kurtarmak için sahneye atan Yılmaz, linçten kurtulamayınca yanındaki bıçağı çekerek yeniden aşağıya indi. Grup, Yılmaz'ı sandalye ve portatif demir merdivenle dövmeye devam ederken, aralarından biri de bıçakladı.

ÖLÜMÜ KAN KAYBINDAN
Olaya müdahale eden polis, kalabalığı havaya ateş açarak dağıtırken, yaralıyı 'saldırgan' olduğu gerekçesiyle kelepçeleyerek hastaneye kaldırmak istedi. Ancak Yılmaz, yolda hayatını kaybetti. Baldırından bıçaklanan Yılmaz'ın kan kaybından öldüğü belirtildi. Emin Mençoğlu'nun (42) da yaralandığı olayada 6 kişi gözaltına alındı. Azer Bülbül ise olay sırasında korumaları tarafından uzaklaştırıldı. Bir markette kasiyer olarak çalışan 4 çocuk babası Yılmaz'ın cenazesi toprağa verildi. Cenazeye AK Parti Milletvekili Faruk Septioğlu, Belediye Başkanı Sait Dağoğlu da katıldı. Yılmaz'ın yakınları cenaze de fenalık geçirdi.
Haberin fotoğrafları