kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Damat Curtis Conway, tören boyunca gelin Ali'yi öpücüklere boğdu.

Laila düğünde serenat yaptı

Podyumlarda bir dönem fırtınalar estiren ünlü boksör Muhammed Ali'nin kendisi gibi boksör olan kızı Laila Ali, temmuz sonunda nişanlısı Curtis Conway ile sade bir törenle evlenmişti. Mutluluktan eşine serenat bile yapan Ali'nin düğününden ilk kareler, People dergisinde yer aldı..
Laila Ali, babası gibi başarılı, sert, güçlü ve cesur ama iş aşka gelince yelkenleri suya indirdi. Ünlü boksör Muhammed Ali'nin kızı Laila, temmuz sonu nişanlısı Curtis Conway ile aile arasında düzenlenen bir törenle evlendi. Düğünde hiç kuşkusuz tüm gözler Muhammed Ali'nin üzerindeydi. Parkinson hastası olduğu için yürümekte zorlanan Ali, değneklerin de yardımıyla törende kızına eşlik etti. "Düğünden bir gece önce babam heyecandan sabaha kadar uyuyamadı. Evlendiğim için çok mutlu, bunu gözlerinden sizler de görebilirsiniz" diyen Laila Ali'yi, törende 1986'da babasından boşanan annesi Veronica Anderson da yalnız bırakmadı.

PAHA BİÇİLEMEYEN YÜZÜK
Anderson, "Kızımı hayatımda hiç bu kadar mutlu görmemiştim" diyerek duygularını ifade etti. Törende saf ipekten straples bir gelinlik giymeyi tercih eden Laila Ali, nikahtan sonra eşine serenat yaparak hislerini ifade etti. 200 kişinin davetli olduğu törende, ana yemek olarak kuzu madalyon servis edildi. Damat geline 5.25 karatlık pırlanta yüzük hediye etti.
Haberin fotoğrafları