kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Nazım Y. (sağda) 16 yaşındaki M.K.’nin uyuşturucudan öldüğünü, cesetten kurtulmak için parçalara ayırdığını iddia etti.

Paylaşılamayan hırsızı öldürüp parçaladılar

Rıdvan TEZEL - Barış SÖZAL MERKEZ
Ayrılıp başka çeteye girmek isteyen 16 yaşındaki yankesici gencin cesedini parçalara ayıran iki zanlı, cinayet masası dedektiflerince yakalandı..
İstanbul Üsküdar bölgesinde el çabukluğu ve hızlı koşması nedeniyle ün kazanan 16 yaşındaki hırsız M.K., kendisini bu işe iten Nazım Y.'ye daha çok para verecek başka birisiyle çalışmak istediğini söyledi. Hünerli hırsızı bırakmak istemeyen Nazım Y., yanında çalışan Sinan A. (19) ile plan yaparak M.K.'yı 11 Mart 2007 günü evine çağırdı. Evde M.K.'yi ikna etmeye çalışan Nazım Y. ve Sinan A. başarılı olamayınca gence aşırı dozda uyuşturucu verdi. M.K. hayatını kaybetti. Cesedi banyoda parçalara ayıran iki zanlı, kolları Üsküdar Yavuztürk mahallesine, bacakları ve başını ise Beykoz Küçüksu Deresi'ne attı. Üç gün arayla bulunarak Adli Tıp kurumuna gönderilen ceset parçalarının aynı kişiye ait olduğunun belirlenmesi üzerine cinayet masası dedektifleri parmak izi araştırması yaptı. Bulunan ceset parçalarının 16 yaşındaki yankesicilik ve hırsızlık olaylarından sabıkalı M. K.'ya ait olduğu tespit edildi.

ZONGULDAK'TAN GETİRDİ
Polis M.K.'nin kimlerle çalıştığını tesbit ederek Nazım Y. ismine ulaştı. Nazım Y. ile birlikte yaşadığı Beyhan T. ve Sinan A. Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Nazım Y.'nin şunları anlattığı öğrenildi: "M.K., hızlı koşup eli çabuk olduğu için yanımdan ayrılsın istemedim. Zonguldak'a ailesinin yanına gitmişti. Oradan da getirdim. Bana başka birisinin yanında çalışmak istediğini söyledi. Olay gecesi aşırı dozda uyuşturucu aldı. Hayatını kaybedince biz de cesetten kurtulmak için banyoda parçalara ayırıp benim otomobilimle farklı yerlere attık."