kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Fulya Ergüneş, Radyo Pink'te her gün kadınlara özel bir program sunuyor. Birçok dizide ve Baby TV'de seslendirme yapıyor.

Hira'nın doğması benim için gerçek bir mucizeydi

Ekranların 'sabah şekeri' olarak ünlenen seslendirme sanatçısı ve radyo programcısı Fulya Ergüneş, "Çocuğum olmuyordu. Hira'nın doğması bir mucize" dedi. Ergüneş, anne olma sürecini ve 2.5 yaşındaki kızıyla ilişkisini Işıl Evrim Akgün'e anlattı.

* Eşimin doğum gününde hamile olduğumu öğrendim. Ona güzel bir doğum günü hediyesi oldu bu haber. Aslında hüzünle mutluluk arası karmaşık duygular yaşadım. Gerçek olduğuna inanamadım, 'bu ancak bir rüya olabilir' diye düşündüm.

NE ÇİRKİN BEBEK' DEMİŞTİM

* İleri yaş hamileliğiyle ilgili endişelerim oldu ama asla sorun haline getirmedim. Bilinçli ve düzenli kontrollerini yaptıran anne adayları için herhangi bir sorun çıkmayacağına inanıyorum. Çocuk dünyaya gelmek istiyorsa onu hiçbir şey engelleyemiyor.

* Hira'yı kucağıma aldığım an çok ilginçti. "Aman Allah'ım bu ne kadar çirkin bir bebek" demiştim. "Bebeği alıp da göğsünüze koydukları an rüya gibidir, çok özeldir" derler ama bende öyle olmadı; hiç beğenmedim kızımı.

TATLI ÇATIŞMALARIMIZ OLUYOR

* Eşim de ben de ileri yaş anne babaları olarak, hem mutlu hem de biraz şaşkındık. Hira için mucize bir bebek diyebiliriz. Ben hayat boyu bebeğim olamayacağını düşünürken, birden bu rüya gerçekleşti. Bu bebek eşimle bana Allah'ın bir lütfu oldu.

* Hira, anaokuluna başladığı için bazen atlı çatışmalar yaşıyoruz. Ben ne dersem o 'Hayır' diyor. Bazen ben 'Hayır' diyorum.
Haberin fotoğrafları