kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ağustos 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Şikâyetçi olan müşteriler.

Haber Turu

BODRUM
'Her şey dahil' dediler kuru fasulye verdiler
MUĞLA'NIN
Bodrum ilçesinde bir grup turist, kaldıkları otelde acente tarafından bildirilen şartların olmaması nedeniyle mağdur olduklarını iddia ederek, Bodrum Kaymakamlığı'na şikâyette bulundu. Otel müşterilerinden Kerem Koray, "Biz her şey dahil sistemiyle anlaşmıştık, geldiğimiz ilk gün sadece kuru fasulye verdiler. Odada fare gördüm ve yetkililere bildirdim. Bana 'Fare doğada bulunan bir hayvandır' dediler'' iddiasında bulundu. Otelin müdürü Salih Ün ise, "Müşterinin karnı doyuyor, gözü doymuyor. Denize sıfır deyince balkondan suya atlayacaklarını sanıyorlar" dedi.

MUĞLA
Orman yangınında sabotaj şüphesi

MUĞLA'DA Şehitler Anıtı yakınındaki ormanlık alanda, 3 farklı noktada orman yangını çıktı. Yangın nedeniyle Muğla-Bodrum-Milas karayolu ulaşıma kapatıldı. Söndürme çalışmalarına, 2 helikopter, 10 arazöz ve 50 orman işçisi de katılırken, yangının çıktığı alanın karşısında bulunan Ergediği mevkisinde de orman yangını başladı. İtfaiye ekiplerinin, ormanlık alandan 18-20 yaşlarında 3 kişinin ayrıldığını gördüklerini belirtmeleri üzerine de çalışma başlatıldı. Yangına müdahale eden helikopterin, bölgedeki bazı konutların bahçe ve tarlalardaki havuzlardan su aldığı gözlendi.

KANADA
Kanada'da sigaradaki 'light' etikete yasak
KANADA'DA
artık sigaraların üzerine light-hafif, ultra light veya mild-yumuşak etiketi yapıştırılamayacak. Hükümet, sigaralar üzerindeki bu tür etiketlerin içicileri yanılttığını söyledi. Kanada Sağlık Bakanı Tony Clement, "Araştırmalarımız bazı tüketicilerin light veya yumuşak sigaraların daha az zararlı olduğuna inandığını gösterdi. Bu yanlış kanı" diye konuştu.

ABD
Kay kay şampiyonu horoz Tony Hawk...
ABD'DE
bir horoz, kay kayda şampiyonlara taş çıkartıyor! Yerel yarışmalarda dereceye giren Tony Hawk adlı horozun sahibi Hanna Dahlquist, horoza, başarısından dolayı ünlü kay kay şampiyonu Tony Hawk'ın adını vermiş.