kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ağustos 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Savaş Ayrasiz ve evlendiği amcasının kızı Servet...

Bebeğini hiç göremedi...

Erol ŞENNUR
Yeni doğan bebeğini görmek için Tunceli'den Adana'ya giden Savaş Ayrasiz, otobüste fenalaşıp hayatını kaybetti. Vücudunda darp izlerine rastlanınca, olay Cumhuriyet Savcılığı'na bildirildi..
Çalışmak için gittiği Tunceli'den, 10 gün önce dünyaya gelen kızını görmek üzere Adana'ya dönerken, cuma gecesi otobüste fenalaşan Savaş Ayrasiz (23), Adana'da kaldırıldığı hastanede öldü. Genç adamın sırtında ve sol böbrek hizasında darp sonucu oluşan morluklar, sırtında ve kafasında da çizikler bulunduğunu gören hastane doktorları, ölümü şüpheli bularak Cumhuriyet Savcılığı'na bildirdi.

BEYİN KANAMASI ŞÜPHESİ
Genç adamın 'beyin kanaması' sonucu hayatını kaybettiği tutanaklara geçti. Ancak kesin ölüm nedeni, alınan dokuların incelemesinden sonra ortaya çıkacak. Gencin 9 çocuk babası Kadir Ayrasiz, "Vücudundaki morlukların nedenini bulacağım. Eğer orada bir kaza geçirmiş ya da dövülmüşse, tedavisini yaptırmaları gerekirdi" diye konuştu. Ayrasiz'le aynı otobüse binen arkadaşı Piltan Erdoğan da (61), "Fenalaştığında burnundan da kan geliyordu" dedi.