kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ağustos 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Eyüp Terzi

Aldatıldığını düşünen damat katletti: 5 ölü

Ahu BOZLAR TRABZON - MERKEZ
Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı Ulucami köyünde cinnet getiren damat, kayınpederi, baldızı ve ikiz kayınbiraderleri ile bir kişiyi öldürdü ..
Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı Ulucami köyü, öfkeli damadın kalaşnikoflu katliamına sahne oldu. Manisa'da yaşayan Eyüp Terzi (35) 10 gün önce Trabzon'a geldi. Adam öldürmek suçundan 8 yıl cezaevinde yatan ve 6 ay önce tahliye olduğu öğrenilen Terzi, dün kayınpederi Muzaffer Karkar'ın (55) evine gitti. Kapıyı kırarak içeri giren Terzi, kalaşnikof tüfekle önce kayınpederini, ardından da odalara kaçışan baldızı Esma Yeter (27), ikiz kayınbiraderleri Murat (13) ve Metin'i (13) öldürdü. Terzi, evden çıktığı sırada karşılaştığı, köyde çobanlık yapan Ali Güven'i de (32) kurşun yağmuruna tuttu.

YAKALANMASINA ÇALIŞILIYOR
Terzi, olaydan sonra kayıplara karışırken ölüm listesinde olduğu belirtilen M.T., eşi Sakine Terzi, büyük kayınbiraderi Fatih Karkar'ın koruma altına alındığı öğrenildi. Eyüp Terzi'nin karısı Sakine Terzi'nin, eşi cezaevinde olduğu sürede babasının evinde kaldığı ve bu sürede eşini M.T. ile aldattığı öne sürüldü. Öte yandan Eyüp Terzi'nin oğlunun Manisa'da 20 gün önce kazada öldüğü de öğrenildi. Olay yerine gelen uzman ekipler, öldürülen Muzaffer, Murat, Metin ve Yeter'in cesetleri üzerinde inceleme yaptı. Trabzon Valisi Nuri Okutan, 5 kişiyi öldürerek kaçan kişinin yakalanması için çalışmaların detaylı olarak sürdürüldüğünü söyledi.