kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ağustos 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Rock konserinde kavga çıktı

Yeni Haber
Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli beldesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Rock Festivali'nde 3. günü sahne alan Hayko Cepkin'in hayranları sanatçıyı beklerken olay çıkardı. Bir kişi aldığı bıçak ve yumruk darbeleri sonucu yaralandı.

Yaklaşık 30 bin kişinin izlediği Rock Festivali'nde Hayko Cepkin'in sahneye çıkması gecikince hayranlarından bazıları ellerindeki pet şişeleri sahneye atarak protesto etti. Bazı hayranları da bu duruma tepki göstermek isteyince olaylar yaşandı. Özel güvenlik şirketine ait elemanlar duruma anında müdahale ederek olayların büyümesini önledi.

Bu arada seyircilerin arasında bir ara arbede yaşandı. Güvenlik görevlileri ile seyirciler arasında yaşanan arbede sonucunda ortalık karıştı.

Saha dışında ise üç beş kişilik bir grup Rock Festivali'ni izlemeye gelen gruba saldırdı. Çıkan kavgada Ö. Çelik isimli rockçı aldığı yumruk ve bıçak darbeleri sonucu çeşitli yerlerinden yaralandı. Ö.Çelik'in arkadaşları bu duruma tepki göstererek, "Kimileri içki içince sapıtıyorlar. Biz içki içmiyoruz. Burada saçlarımız uzun, küpe takıyoruz diye yerli halk bizi dışlıyor. Arkadaşımızı bu hale getiren kişi de Zeytinli'nin yerlisi bir insan. Burada yeterli güvenlik önleminin alınmaması olayları bu hale getiriyor. Kapıdan girerken içeriye küçücük bir parfüm şişesi bile sokturmuyorlar, ama burada adam dövülüyor, kimse müdahale etmiyor" şeklinde konuştular.

Daha sonra sahneye Hayko Cepkin çıktı. Müziğin heyecanına kapılan Hayko Cepkin hayranları aldıkları alkolün de etkisi ile bariyerlere yüklendi.

Yıkılmaya yüz tutan bariyerlerin devrilmemesi için güvenlik görevlileri güç anlar yaşadı. Sahnede yaklaşık iki saat kalan Cepkin, son albümünden parçalar seslendirdi. Daha sonra Ogün Sanlısoy sahne aldı. Sanlısoy sabahın erken saatlerine kadar izleyicileri şarkıları ile coşturdu.

(CHA)