kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Cenaze dönüşü feci kaza: 5 ölü

Yeni Haber
Erzincan- Erzurum E-80 karayolunun 25. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

Erzurum'daki bir yakınlarının cenaze törenine katıldıktan sonra Bursa'ya dönen Necati Altınok (54) yönetimindeki 16 APZ 25 plakalı minibüs Erzincan- Erzurum karayolunun 25. kilometresi Karakaya Beldesi yakınlarında yolun sağındaki şarampole takla atarak uçtu.

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada sürücü Necati Altınok, Ayhan Altınok (27), Sündüz (46), Nihat (48) ve Şefika Aksu (81) olay yerinde feci şekilde can verdi. Çarpmanın şiddetiyle cesetler araçtan dışarıya fırladı.

Aynı kazada yaralanan Ali Ağırman, Sinan Altınok, Hüseyin Şimşek, Ali Altınok ve Şerif Altınok yaralı olarak kaldırıldıkları Erzincan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Cumhuriyet Savcısı olay yerinde incelemesini yaptıktan sonra kaza yerine gelen cenaze araçlarıyla cesetler Erzincan Devlet Hastanesi morguna katıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(CHA)