kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Dava duruşmasına Alman gencin annesi Martina W. ve babası Ralph Jahns W. de katıldı.

Doktor raporu 'tecavüz' dedi

Alman genç M.W.'nin, 13 yaşındaki İngiliz kıza tecavüz ettiği doktor raporuyla ortaya çıktı. M.W., İngiliz genç kıza tacizle yargılanıyordu ..
Antalya'da 13 yaşındaki İngiliz kızı taciz ettiği gerekçesiyle 11 Nisan'da tutuklanan ve hâlâ Antalya E Tipi Kapalı Cezaevi'nde bulunan 17 yaşındaki Alman genci M.W.'nin 'İlişki olmadı' iddiası doktor raporu ile çürütüldü. Davanın 2. duruşmasında mahkeme heyetine sunulan raporda, iki genç arasında cinsel ilişkinin yaşandığı ifade edildi. Manavgat Devlet Hastanesi'nde İngiliz kızı muayene eden Kadın Doğum Uzmanı doktorun verdiği raporda olayın 'taciz' değil, 'tecavüz' olduğu ortaya çıktı. Mahkemenin, 8 Ağustos'ta yapılacak olan duruşmada raporu hazırlayan doktoru dinleyeceği de öğrenildi.

CEZASI ARTABİLİR
Rapora göre mahkemenin seyrinin değişebileceği, taciz suçlaması ile 6 yıla kadar hapis istemi ile yargılanan gencin alacağı cezanın da 10 yıla kadar artabileceği belirtildi. Davanın seyrini değiştiren raporda İngiliz kızın, kızlık zarının 'elastik' (duhule müsait) bir yapısının olduğu belirtildi. Ayrıca yapılan kontrolde spermlerin, vajinanın son noktası 'forniks' bölümünde bulunduğu, bu durumun da iki genç arasında cinsel ilişkinin gerçekleştiğini ortaya koyduğu açık bir dille ifade edildi.
Haberin fotoğrafları