kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Öğretmen Y.Y. basına böyle poz vermişti.

'300 erkekle yattım' itirafı evliliği bitirdi

Atilla DİŞBUDAK MERKEZ
Takma isimle yazdığı kitapta 300 kişiyle yattığını açıkladıktan sonra kimliği ortaya çıkan İngilizce öğretmenine kocası boşanma davası açtı..
Şebnem Berrak" takma adıyla yazdığı "Çıplak Tenimin Hafızası" kitabında tam 300 kişiyle birlikte olduğunu anlatan ancak daha sonra gerçek kimliği ortaya çıkan İngilizce öğretmenine, halen askerde olan eşi boşanma davası açtı. 300 erkekle aldatıldığını birliğinde gazetelerden öğrenen elektronik mühendisi koca, eşinden toplam 140 bin YTL tazminat ile 5 yaşındaki oğlunun velayetini de istiyor. Davanın dilekçesinde çiftin 2002'de evlendiği, tesettürlü olan kadında başlayan değişimin, para kazanmasıyla daha da hızlandığı ileri sürüldü. Dilekçede şöyle denildi: "Davalı, öğle saatlerinde okuldan çıkmasına karşın eve dönmüyor, eşine yalanlar uyduruyor ve eve geç saatlerde gelerek sürekli tartışmalara sebebiyet veriyor. Ayrıca davalı eşini sürekli küçümseyerek, toplum içinde fiziki görüntüsüyle alay edip, her fırsatta kendisinin uzun boylu zayıf erkeklerden hoşlandığını, davacının kilolu olduğunu ve bu sebeple beğenmediğini belirtiyor. Tartışmalarda 'Sen erkek misin? Yatılı okulda okumuşsun belki senin erkekliğin orada bitmiş. Erkek olsaydın .... gibi olurdun' sözlerini sarf ediyor."

ERKEKLERLE CHAT'TE
Dilekçede ayrıca kadının son zamanlarda bilgisayara merak sardığı, buna eşinin "hiç olmazsa bu sayede evde kalıyor" diyerek ses çıkarmadığı, ancak erkeklerle chat yaptığını fark etmesi üzerine tepki gösterdiği, bunu bahane eden öğretmen eşinin bazı geceler eve gelmediği iddia edildi. Dilekçede tartışmalar sırasında Y.Y.'nin, eşinin üzerine bıçak ve şişlerle yürüdüğü, hatta bir defasında göz yaşartıcı sprey sıktığı da öne sürüldü. Genç öğretmenin kocasına psikolojik ve fiziki baskı uyguladığı iddia edilen dilekçede ayrıca Y.Y.'nin burun ameliyatı olma bahanesiyle yattığı hastanede göğüslerine silikon taktırdığı ileri sürüldü. Halen anneannesinin yanında bulunan küçük çocuğun duruşma günü beklenilmeden alınıp, babasına verilmesi talep edildi.
Haberin fotoğrafları