kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Genç oyuncu Domnique Swain, arkadaşımız Hatice Utkan ile görüştü.

Ben uyuşturucu ve alkol bağımlısıydım, kurtuldum

Hatice UTKAN/MAGAZİN
Mehmet Günsür ile başrolünü paylaştığı 'Dehşet Gecesi' adlı filmin tanıtımı için İstanbul'a gelen Dominique Swain: Ben de diğer ünlüler gibi uyuşturucu ve alkol kullandım. Ama kendimi kurtardım, bir daha bunlara asla bulaşmam..
Henüz 17 yaşındayken Jeremy Irons ve Melaine Griffith'le oynadığı 'Lolita' filmiyle üne kavuşan Amerikalı oyuncu Dominique Swain İstanbul'da. Mehmet Günsür ile başrolü paylaştığı 'Dehşet Gecesi' adlı sinema filminin galası için Türkiye'ye gelen güzel oyuncu, her fırsatta İstanbul'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söylüyor. "Gerek Mehmet Günsür ile gerek yapımcı Nesim Hason ile çalışmak çok güzel bir tecrübeydi. Umarım ileride de böyle güzel bir proje ile çalışırız" diyen Dominique Swain ile yeni filmini, özel yaşamını ve İstanbul'u konuştuk...

* 'Lolita' filmini çektikten sonra hayatınızda ne değişti?
Her şey değişti diyebilirim. Ben bugün aktris olabildiysem; bu 'Lolita' filmi sayesinde oldu. Lolita rolü bana çok kapı açtı. Sinema dünyasında fazla rekabet var ve herkes olduğu ortamı arkasında bırakıp öne çıkmak için savaşıyor. Benim önüme böyle bir fırsat geldi, ben de kullandım.

SENARYO YAZIYORUM
* Öykü ve senaryolar da yazıyor musunuz?
Evet yazıyorum. Şu an yazdığım senaryoların bir kaçını da filmleştirmeyi düşünüyorum. Şu an bunun için yetersizim ama devamlı çalışıyorum.

* Hollywood'da birçok ünlü kadın genellikle uyuşturucu ve alkol kullanıyor. Sizin böyle problemleriniz var mı?
Evet, vardı. Bunun ne demek olduğunu iyi bilirim. Ben de çok fazla alkol ve uyuşturucu kullandım. Uyuşturucu ve alkolün insanın yaşamına neler yapabileceğini gördüm. Ben kendimi kurtardım, bir daha asla bulaşmak istemem.

* Böyle bir hayatta düzenli bir ilişki yaşamak zor mu?
Evet. Ama şu an bir erkek arkadaşım var. O Meksika'da yaşıyor, büyük ihtimalle Amerika'ya benim yanıma gelecek. Şehir ya da ülke dışı ilişki yürütmek çok zor. Ama biz her an konuşuyoruz. Çok uzun süredir beraber değiliz ama şu ana kadar ikimiz de bir şeyleri yürütmeye çalışıyoruz.

* Siz PETA'nın hayvan haklarını korumak için soyunanların en gencisiniz. Bu yardımları çok yapıyor musunuz?
Aslında ben çok aktif bir yardımsever değilim ama o zaman 21 yaşındaydım ve bu duruma en uygun insanlardan biriydim. Bu yüzden kabul etmiştim. Hala asla kürk giymem çünkü buna yeminliyim.