kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Abimi kullanarak bana komplo düzenlediler

MUSTAFA DERYAHAN
Önceki gece bir mekanda sahne alan Asena, gazetecilere ilginç bir ses kaydı dinletti. Bir magazin muhabirinin üvey ağabeyini arayarak kendisine komplo hazırlamak istediğini söyleyen Asena "Artık hiçbirinize güvenim kalmadı" dedi ..
Ünlü oryantal Asena, önceki gece Taksim'deki Vento 34 adlı mekanda düzenlenen Türkçe Gecesi'nde dans etti. Uzun bir aradan sonra ilk kez bir gece kulübünde sahneye çıkan Asena, performansıyla kendisini izlemeye gelenlerden tam puan aldı.

BU YAZ TATİL YOK!
Göbek dansı konusunda kendine güvenen bayan hayranlarını da sahneye alıp onlarla karşılıklı oynayan Asena, performansı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Oldukça yorgun olduğu gözlenen güzel oryantal, "Her gün 120 dakika sahne alıyorum. 8 Eylül'e kadar çalışacağım. Bu yaz tatil yapamayacağım" dedi.

BİR NUMARAYIM
Kendi tarzında bir numara olduğunu da belirten Asena, "Ülkemizi yıllardır aynı insanlar yönetiyor. Ben de yıllardır aynı şekilde dans ediyorum. Tarzımı değiştirmeye niyetim yok" diye konuştu. Güzel oryantal magazin muhabirlerinden şikayetçi olduğunu da söylemeden edemedi. Star TV'de çalışan bir muhabirin üvey ağabeyiyle anlaşarak kendisine komplo kurmaya çalıştığını belirten ve olaya ilişkin ses kayıtlarını gazetecilere dinleten Asena şöyle konuştu:

GÜVENİM SARSILDI
"Muhabir arkadaş üvey ağabeyimi arayıp, 'İstanbul'a gel. Asena, Fox TV'de yaptığı programdan çıkarken ona saldırıp, hakaret et. Masraflarını ben öderim' demiş. Bu komplo girişiminden sonra hiçbir magazin muhabirine güvenim kalmadı, kimseyle konuşmayacağım."