kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

4 bin kişilik koro Lionel Richie ile birlikte söyledi

Mustafa DERYAHAN
Önceki akşam Maslak İstanbul Arena'da 4 bin kişinin katıldığı bir konser veren dünyaca ünlü sanatçı Lionel Richie, tüm şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi. Türkiye'yi ve Türk yemeklerini çok beğenen star, Bogaz'a hayran kaldı ..
İLİŞKİLİ HABERLER
4 bin kişilik koro Lionel Richie ile birlikte söyledi
Seksenli yıllardan bu yana 'aşkın sesi' olarak anılan Lionel Richie, önceki akşam İstanbul Arena'da sahne aldı, İstanbulluları coşturdu! Yoğun trafik yüzünden bir saat geç başlayan konser öncesinde sahne Cem Adrian'ındı. Richie, sahneye çıkar çıkmaz 'Türkiye'ye ilk kez geldiğini ama bunun son olmayacağını' belirtti ve Türk yemeklerini çok sevdiğini söyledi.

KORO VAR GİBİYDİ!
50 ile 285 YTL arasında değişen biletlerin tamamının tükendiği konserde, 4 bin kişilik mekana kapasiteyi aşacak kadar konuk geldi. Muhteşem performansıyla geceye damgasını vuran ünlü sanatçı, 1985'te Michael Jackson ile beraber bestelediği ve o yıllarda Grammy ödülü alan 'We are the World' şarkısını sevenleriyle birlikte seslendirdi. Konuklar, 'Lady', 'How Long', 'Suddenly', 'Hello' adlı klasik şarkılarında Richie'ye koro halinde eşlik etti. İstanbul cemiyet hayatının seçkin simaları da geceye akın etti. Anadolu Grubu Başkanı ve TÜSİAD Eski Başkanı Tuncay Özilhan'ın kızı İpek Hanım, Osman Çarmıklı ve Sedat Aloğlu VIP bölümünün seçkin simaları arasındaydı. Geceye ayrıca ünlü modacı Esin Maraşlıoğlu, Irmak Ünal ve sevgilisi Emre Karabacak, Sinemis Candemir ve Elif Ece Uzun katıldı.
Haberin fotoğrafları