kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yeni şarkılarıyla dünyayı gezecek

Bon Jovi, People dergisi aracılığıyla hayranlarının sorularını yanıtladı. 24 yıldır grubuyla birlikte müzik yapan ünlü sanatçı, 2008 yılında 8 aylık bir dünya turnesine çıkmaya hazırlanıyor..
Yıllardır müzik piyasasındaki tutarlı duruşuyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Bon Jovi, özel hayatından çok, yaptığı işlerle adından söz ettiriyor. Richie Sambora ve Dave Bryan ile birlikte, yeni albümleri Lost Highway ile 2008'de sekiz aylık bir dünya turnesine çıkmaya hazırlanan grubun solisti Bon Jovi, kendisiyle ilgili merak edilenleri anlattı:

* 8 yıldır Dorothea ile evliyiz. Hollywood'da evlilikler uzun sürmüyor. Ancak eşim aynı zamanda en yakın arkadaşım, mutluluğumuzun sırrı bu.

* Çocuklarım da benim gibi müziğe yetenekli. 12 yaşındaki oğlum Jesse çok güzel gitar çalıyor, 14 yaşındaki kızım Stephanie'nin de sesi çok iyi.

* Çocuklarımın zamanla kendileri için en uygun işi bulacaklarına inanıyorum. Müzik konusunda onları desteklerim ama asla zorlamam.

* Grubumuzla bu yıl 25'inci senemize gireceğiz. Bu kadar uzun zaman birlikte çalışmayı karşılıklı güvene ve sevgimize bağlıyorum.

* Hayranlarım hala çok genç gösterdiğimi düşünüyor. 45 yaşında olduğum için bu iltifatlar beni çok mutlu ediyor.

* Formumu korumak için özel birşey yapmıyorum, sanırım genetik olarak şanslıyım.
Haberin fotoğrafları