kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Doğa Rutkay

Doğa bencecahillik etti

* Doğa Rutkay, sevişme sahnelerinde oy-namak istemediği için 'Avrupalı'da rol almayıreddettiğini açıklamıştı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Doğa üç aydır bu filme hazırlanıyordu. Benşubat ayında senaryoyu aldım elime, provalarda yapıldı. Annesi de ilk başta yapımcıydı buişte. Doğa her şeyi biliyordu yani! Kimikandırıyoruz?

* Peki bu olay nasıl patlak verdi?
İşin gerçeği şu; bunun diz kapaklarında birproblem oluşmuş. Filmde dövüş sahneleri varve iki kız arasında geçiyor. Çekimlerinbaşlamasına üç gün kala Doğa, 'Ben busahneleri yapamayacağım, çıkartabilir miyiz?'dedi. Yapımcımız İrfan Tözüm de, 'Tamam, senbizim kızımızsın, seni rahatsız bir durumasokmak istemeyiz' dedi. Doğa 'Oyunculuğunazarar vermesin' diye bu olayın kimsetarafından bilinmesini istemedi. Yani bizbunları açıklamayacaktık aslında ama kendikendine saçma sapan şeyler söyledi.

TALİHSİZ BİR AÇIKLAMA YAPTI
* Sizce Doğa niye böyle bir şey yaptı?
Absürd-komedi bir film çekiyoruz vesevişme sahnesi ne olabilir ki? Sinemadananlayan biri bunu tahmin edebilir. 7'den 70'eherkesin izleyebileceği bir film çektik. Do-ğa'nın böyle bir açıklama yapması, bir oyuncuiçin talihsizlik! Doğa'nınyaptığı cahilce bir açıkla-maydı. Bir bakıma yaptı-rım uygulamak istedisanırım son üç gün kala.Herkes her şeyi malzemeyapıp, kendine primyaptırmak içinkullanıyor.

* Sonra daYasemin Kozanoğlugeldi...
Doğa gittiktensonra rolü YaseminKozanoğlu'na verdi-ler. Yasemin de orole 'cuk' oturdu.Çok şeker veuyumlu bir kız.Onunla frekansı-mız çoktuttu.