kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Önceki gece Esenyurt Belediyesi'nin düzenlediği bir organizasyonda sahne alan Ergen, performansıyla beğeni topladı.

Yayılarak poz verenler yanlış strateji uyguladılar

ÖZLEM AVCI MAGAZİN
Gülben Ergen, oğlu Atlas kucağındayken çekilen mayolu fotoğrafları dillerine dolayanları topa tuttu: Benim mayolu hallerimi kıskanıp yayılarak poz verenler büyük hata yaptı!..
Geçtiğimiz günlerde oğlu Atlas'la Antalya'da tatil yaparken görüntülenen Gülben Ergen'in mayolu fotoğrafları magazin dünyasını birbirine kattı. Ergen önce, Kıbrıs'ta bikinisiyle denize girerken yakalanan Hülya Avşar'ı taklit etmekle suçlandı. Ardından da Demet Akalın ve Lerzan Mutlu; "Bazıları doğurdukları bebekleri dekor gibi tutarak poz veriyor" diyerek ünlü şarkıcıya laf attı. Bu açıklamalar karşısında önce sessiz kalan Ergen sonunda patladı. "İstediğini söyleyen istemediğini işitir" diyerek sanatçı arkadaşlarına gözdağı veren Ergen, zehir zemberek açıklamalar yaptı. Demet Akalın ve Lerzan Mutlu'nun sözlerini tüm anneler adına kınadığını söyleyen güzel şarkıcı, "Oğluma 'lahana' ya da 'dekor bebek' diyen iki arkadaşımızı Allah anneliğe layık görmemiş" dedi. Oğluyla poz verdiği için kendisini eleştiren Petek Dinçöz'e ise, "Evde kalmış, sekiz yıldır evlenemiyor, anneliği bilmiyor" diye seslendi.

AVŞAR BENİ KISKANIYOR
Kendisinin mayoyla görüntülenmesinden sonra Hülya Avşar'ın bikinisiyle, Lerzan Mutlu'nun ise tangasıyla görüntü verdiğini hatırlatan Gülben Ergen şunları söyledi: "Mayolu görüntülerim gündemi meşgul edince birileri panik oldu. Panik yapan hata yapar. Benden sonra yayılarak poz verenler yalnış strateji uyguladı. Hülya beni kıskanıyor. Selülitsiz görüntülerimin arkasından bikiniyle poz verdi. Selülitleri için söylediği ışık bahanesi de iyiymiş."
Haberin fotoğrafları