kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Halk ne diyor?

Gündemde kalmak istiyor!..
Gülben Ergen, yeni çıkan albümleri beğenmedi: Sibel Can'ın şarkıları ve diğerleri tümü, 'nane nane' tarzı şarkılar. Çok çok kötüler...

CELAL ÖNER: Müzikten iyi anlayan biri olarak Sibel Can bomba gibi bir albüm yapmış. Gülben kendine baksın! Ne ses ne de yorum var.

BEHİYE NASİR: Asla iddialı konuşmamalı... Halk tokadını indirirse, kolay kolay acısını dindiremez!

SELMİ BAĞKESİCİ: Gülben Hanım sizin şarkılarınız 'nane nane'den daha da kötü... Hem sizde ses de yok, hiç olmazsa Sibel Hanım'ın sesi güzel...

ERHAN GANİ- OĞLU: Gülben Ergen, gündemde kalmak isteği için böyle bir yorumda bulunmuştur. Sibel Hanım'ın albümü harika! Bu piyasada Petek Dinçöz, Hülya Avşar ve Gülben Ergen gündemde kalmak için birbirlerine saldırıyorlar.

ELİF ÇELİK: Gülben Ergen yokken Sibel Can vardı.

NURTEN SADİ: Sibel Can kasetini yapıp başlıyor konser vermeye... Albümüne de Sezen Aksu, Serdar Ortaç ve Tarkan gibi isimler şarkı veriyor. Kedi uzanamadığı ciğere mundar der misali... Gülben, daha düne kadar Tarkan'ın konserlerine giderdi. Tarkan ona yüz vermediği için mi böyle konuşuyor.

MÜGE SAMAN: Yıllarca Hülya Avşar'ı taklit etti. Şimdi asilleri oynuyor. Yıllarını müziğe vermiş birine hemen çamur atmasın.