kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Anneliğin artık oyunculuğunun önüne geçtiğini söyleyen Julia Roberts, "Bundan sonra önceliklerim hep çocuklarım olacak" diyor.

Annelik konusunda Oscar'a layık biriyim

18 Haziran'da üçüncü kez anne olan Oscar ödüllü oyuncu Julia Roberts, Amerikan US Weekly dergisine konuştu: Annelikte de Oscar'a adayım. Ben dört dörtlük ve sevgi dolu bir anneyim!..
Hollywood'un Oscarlı oyuncularından Julia Roberts, son günlerde zamanının büyük çoğunluğunu 18 Haziran'da dünyaya gelen minik oğlu Henry Daniel Moder ile ilgilenerek geçiriyor. Çocukların hayatına sonsuz bir huzur kattığını belirten güzel yıldız, annelikle arasının çok iyi olduğunu söylüyor. 2 sene önce Phinnaeus ve Hazel adlarını verdiği ikiz çocuklarını dünyaya getiren Roberts, oğlu doğmadan önceki en büyük korkusunun ikizlerin Henry'yi kıskanması olduğunu belirtiyor ve ekliyor:

İKİZLER KISKANÇLIK YAPIYOR
"Çocuklarım arasındaki olası kıskançlıkların önüne geçmek için psikologlardan yardım aldım. İkizlere, kardeşleri olmasının onlara olan sevgimi azaltmayacağını anlattım. Zaman zaman beni üzdükleri, Henry'ye kıskançlıktan öldürecek gibi baktıkları oluyor ama yine de her şey gayet iyi gidiyor." Kendini dört dörtlük ve sevgi dolu bir anne olarak nitelendiren güzel oyuncu bu konudaki iddiasını şu sözlerle ortaya koyuyor: "Oyunculukta ne kadar başarılıysam ev kadınlığında ve annelikte de o kadar iyiyim. Öyle ki bu konuda da Oscar alabilirim. Evcimenlik benim doğamda var."