kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Dünyaca ünlü şarkıcı Lionel Richie İstanbul'u çok merak ettiğini söylüyor.

Bu konserle Türkler beni keşfedecek

HATİCE UTKAN
18 Temmuz'da İstanbul Arena'da konser verecek olan Lionel Richie, Basel konseri öncesinde sorularımızı yanıtladı. Ünlü şarkıcı, Türkiye'ye geleceği ve İstanbul'u göreceği için çok heyecanlı olduğunu belirtti....

* Türkiye hakkında ne kadar bilginiz var? Ülke hakkında çok az şey, insanlar hakkında ise çok şey biliyorum. Daha önce Türkiye'ye giden arkadaşlarımdan çok güzel şeyler duydum. İstanbul'un dünyada görülebilecek en güzel yerlerden biri olduğunu söylediler. Türkiye'nin tarzını bilmiyorum ama bir an önce öğrenmek istiyorum.

EN DEĞERLİ VARLIĞIM AİLEM!

* İstanbul konserinizin nasıl bir anlamı var sizin için? İnsanlar benim şarkılarımı benden daha iyi biliyor ama beni çok fazla tanımıyorlar. Bu konserle Türkler beni keşfedecek. Beni iyi tanımayan Türk seyircisine harika zaman geçirtmeyi hedefliyorum. Yıllarca duydukları şarkıları kimin söylediğini görecekler. Bu benim için çok heyecan verici.

* Bir dönem sahnelerden çekildiniz, müzikle uğraşmadınız. Neden? 20 yıl sahnedeydim. Hayatın güzelliklerinin keşfetmek istedim. Çocuklarımın büyüdüğünü keşfettim, onlarla vakit geçirdim. Babanın ne demek olduğunu o zaman öğrendiler. Babam da hastalanınca en değerli varlığımın ailem olduğunu anladım.