kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Temmuz 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'İyilik perisi' genç kız gözyaşlarıyla uğurlandı

İsmail ACAR-BURSA
Yeni Haber
Bursa'da aracıyla su tankerine çarparak ölen 28 yaşındaki Suzan Coşkunöz dün toprağa verildi. Cenaze töreninde kızının tabutuna sarılan anne sürekli gözyaşı döktü..

Bursa'da önceki gün Bademli'deki villasına dönerken aracıyla sulama tankerinin altına girerek hayatını kaybeden 28 yaşındaki Suzan Coşkunöz, son yolculuğuna dün gözyaşlarıyla uğurlandı. Kentin önemli sanayi kuruluşları arasında yer alan Coşkunöz Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Naci Coşkunöz'ün kızı Suzan Coşkunöz'ün cenazesi fabrikalarının da bulunduğu Organize Sanayi Camisi'nde kılınan ikindi namazının ardından Ahmetpaşa Mezarlığı'na defnedildi.

ONUR ÖYMEN DE KATILDI

Camideki cenaze namazına genç kızın ailesi, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen eşi Nedret Öymen'le birlikte katıldı. Törende, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile çok sayıda sanayici ve iş adamı da hazır bulundu. Kızının musalla taşındaki tabutuna sarılıp gözyaşı döken İngiliz vatandaşı annesi Cheryl Humberstore, boşandığı eşi Hüseyin Naci Coşkunöz ile yan yana gelmezken, kaza sırasında ablasının arkasındaki araçta bulunan oğlu Cem Coşkunöz tarafından teselli edildi. Genç kızın arkadaşları tabutun üzerine beyaz gül ve karanfilden yaptırdıkları kalp şeklindeki çelengi koydu.

BURSA'NIN PERİSİYDİ

Yazar kimliği ve yardımseverliğiyle tanınan 'iyilik perisi' Suzan Coşkunöz, 2006 yılında "Dünya Mutfağı" adlı kitap yazmıştı. Evinde 13 kedi ve 3 köpeği bulunan Coşkunöz, son olarak 7 ay önce Adapazarı yakınlarında yol kenarında bir aracın çarpıp sakat bıraktığı bir köpeği aracına alıp Bursa'ya getirmişti. Şanslı adını verdiği köpek için İngiltere'den yürüme aparatı "Dog Mobil" getirtmişti.