kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Temmuz 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Gülben Ergen

Sibel'in şarkıları nane gibi

Başak ÇOKAN / MAGAZİN
Gülben Ergen, yeni çıkan albümleri beğenmedi: Sibel Can'ın şarkıları ve diğerleri tümü, 'nane nane' tarzı şarkılar. Çok, çok kötüler."..
Mayolu görüntülerinin yayınlanmasından sonra Hülya Avşar ve Seda Sayan ile karşılaştırılan Gülben Ergen bu duruma çok sinirlendiğini söyleyerek "Mayolu resmimim benim tarafımdan çekildiğinin iddia edilmesi beni çok üzdü. Ben daha güzel poz verirdim. Fotografımın güzel çıkması tamamen bir şans. Gülüp geçiyorum ve benim hakkımda sürekli konuşan insanları izledikçe çok eğleniyorum. Benim kimseyle yarışım yok ben bu yarışı 3-4 yıl önce bıraktım" dedi.

'DEMET AYIP ETTİ'
Gülben Ergen, Demet Akalın hakkında söylediği "Bebeğini dekor olarak kullanıyor" sözlerine de şu karşılığı verdi: "Demet çok ayıp etti. Bu laf sadece bana değil tüm annelere söylenmiş bir söz. Demet önce kendine baksın aklını selülitlerine takmış, anlam veremiyorum." Gülben Ergen, yeni albümü geçtiğimiz aylarda çıkan ve oldukça iddialı açıklamalarda bulunan Sibel Can hakkında da sert sözler söyledi. "Sibel Can'ın şarkıları olsun diğer albümler olsun bakıyorum tüm şarkılar, 'nane nane' tarzı şarkılar. Çok kötüler" dedi. Mustafa Erdoğan ile 2004 yılında nikâh masasına oturan Gülben Ergen hamile kalarak sanat camiasından uzaklaşmıştı. Tüm ilgisini de oğlu Atlas'a vermişti.
Haberin fotoğrafları