kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Temmuz 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
ÖNCE KURAN OKUTTU .... Mesut Tosun’un öldürmeden önce eşi ve kızlarına Kuran okutup namaz kıldırdığı öğrenildi.

Karısı ile iki kızını öldürüp intihar etti

Gülay BOZKURT / AYDIN - MERKEZ
Piyasaya yaklaşık 100 bin YTL borcu olan tüfek tamircisi Mesut Tosun eşi ile iki küçük kızını öldürdükten sonra intihar etti..
Aydın'da tüfek tamircisi Mesut Tosun, eşi ile küçük kızını tabancayla öldürdükten sonra intihar etti. Korkunç olay dün öğle saatlerinde Zafer mahallesinde meydana geldi. Tüfek tamirciliği ve ticareti yapan Mesut Tosun piyasaya yaklaşık 100 bin YTL borçlandı. Bunalıma giren Tosun'un eşi ve kızlarına "Namaz kılın. Kuran okuyup dua edin. Bu sıkıntıdan ancak böyle kurtuluruz" diye telkinlerde bulunduğu belirtildi. Borcunu ödemekte güçlük çeken Tosun'un dükkânını önceki gün de 30 bin YTL'ye yakın borçlu olduğu bir kadın basarak parasını istedi.

DIŞARI ÇIKIP ANNESİNİ ARADI
Tosun, dün saat 13.30 sıralarında evde eşi Nurcan (38) ve kızları Esra (13) ile Huriye'yi (8) tabancayla vurdu. Daha sonra evden çıkıp aracıyla bir süre dolaşan Tosun, annesini arayarak "Ben eşimi ve kızlarımı öldürdüm" dedi. Annesinin tepkileri üzerine "Hakkını helal et" diyerek evine dönen genç adam önce 155 Polis İmdat telefonunu arayarak kendisini ihbar etti, polis ekiplerinin evin önüne geldiği sırada ise tabancayla canına kıydı. Polis, halen yaşadığını belirlediği Huriye'yi hastaneye kaldırdı. Ancak küçük kız kurtarılamadı.
Haberin fotoğrafları