kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Temmuz 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
PARA BODRUM KATINDA BULUNDU.... Özgür Can, çocukluk arkadaşı Uğur Coşkun'u öldürdüğünü itiraf etti. Çalınan 160 bin YTL, suç ortağı İbrahim Çağan'ın evinin bodrum katında ele geçirildi.

'Bana para getir' dediği eski arkadaşını öldürdü

Müslim SARIYAR / MERKEZ
Tuzağa düşürülen işadamı kendi tabancasıyla öldürüldü. 160 bin YTL gasp eden zanlılar işadamının aracının bulunmasıyla yakalandı..
İstanbul'da elektrik malzemeleri şirketi bulunan 23 yaşındaki Uğur Coşkun, cumartesi günü 160 bin YTL ile kendisine ait ruhsatlı tabancasını alarak Avcılar'daki şirketten ayrıldı. Aynı gece Avcılar Tahtakale mahallesinde bir otomobil yandı. Polis benzin dökülerek yakılan otomobilin sahibinin Salih Coşkun olduğunu tespit etti. Coşkun, polislere, "Otomobili oğlum Uğur kullanıyor. Şirketten 160 bin YTL alıp çıktı, geri dönmedi" dedi.

KATİL İTİRAF ETTİ
Polis telefon kayıtlarını incelediği Uğur Coşkun'un son olarak köylüsü ve çocukluk arkadaşı olan 24 yaşındaki Özgür Can'la görüştüğünü tespit ederek Can'ı gözaltına aldı. Can suçunu itiraf ederek, "Uğur'u arayarak 'gümrükten nikel mal çıkaracağız. 160 bin YTL lazım. Malı 250 bin YTL'ye satacağız' dedim. Kabul etti. Gelirken silahını da getirmesini söyledim. Bunu da kabul etti. Arkadaşımız İbrahim Çağan'ı yanına gönderdim. İkisi buluşma yerimize geldi. Yanımda Dursun Doğutaş vardı. Otomobile biner binmez Uğur getirdiği tabancayı bana verdi. Ben de kafasına tek kurşun sıkarak öldürdüm. Daha sonra da Çatalca Akalar köyüne götürüp, ormana gömdük" diye konuştu.

KAMERAYA YAKALANDI
Zanlıların gösterdiği alanda yapılan kazıyla Uğur'un cesedi gömüldüğü yerden çıkarılarak Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis olay yerinde zanlılara ait kanlı elbiseler ile kazma ve kürekler buldu. Coşkun'un yanında bulunan 160 bin YTL para ise İbrahim Çağan'ın oturduğu apartmanın bodrum katında ele geçirildi. Öte yandan, zanlıların Uğur Coşkun'a ait otomobili yakmak için bir benzin istasyonundan benzin alırken güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği ortaya çıktı.