kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Temmuz 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Oğlumu dövdün şimdi gözyaşı döküyorsun

Mustafa KAYA / Özlem KAYABAŞ - MERKEZ
2.5 yaşındaki Ahmet'i dövmekle suçlanan anne, hastanede eski kocasına "Bu hale ben getirmedim" diye sarılmak istedi. Acılı baba ise iterek "Oğlumu öldürdün, şimdi ağlıyorsun" dedi..
Denizli'de öz annesi ve üvey babası tarafından dövüldüğü iddiasıyla koma halinde hastaneye kaldırılan ve 40 gün süren yaşam savaşını kaybeden 2.5 yaşındaki Ahmet Can'ın ölümünün ardından hastane koridorunda trajik bir sahne yaşandı. Bir yanda küçük çocuğu döverek komaya soktuğu öne sürülen anne Semra Tokur, oğlunun ölümüyle yasa boğulan ayrıldığı eşi Aydın Çakır gözyaşı döküyordu. Aydın Çakır, eski eşi Tokur'u ortak acısına rağmen affetmedi. Oğlunu komaya sokmakla suçlanan Semra Tokur, "Oğlum komşu evin merdiveninden düştü, onu ben dövmedim. Çocuğumun düştüğünü komşum da biliyor. Onu bu hale ben getirmedim" diye feryat edip eski kocasına sarıldı. Aydın Çakır ise, "Oğlumu öldürdün, bir de burada gözyaşı döküyorsun" diye bağırıp ağlayarak, eski karısını itti. Çakır, "Döverken ağlamadın da, şimdi mi ağlıyorsun. Dövmeseydin böyle olmayacaktı Semra" diyerek tepki gösterdi. Çakır'ın tepkisine rağmen beline sarıldığı eşini bırakmak istemeyen Semra Tokur, babanın yanında bulunanlar tarafından güçlükle uzaklaştırıldı.

ADLİ TIP'TA İNCELEME
Ahmet Can'ın kafatasında çatlak olduğu belirtilirken, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedinden alınan numune İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Küçük çocuğun cenazesi, babası Aydın Çakır'a teslim edildi. Ahmet Can'ın Gökçeyaka köyünde toprağa verileceği belirtildi. Babasına sarılarak gözyaşı döken F.C. ise, annesinin kardeşi ve kendisini sürekli dövdüğünü ileri sürdü. Öte yandan Ahmet'in anneanne, ağabeyi F.C. ile dedesinin ifadesini alan Denizli Cumhuriyet Savcılığı Semra Tokur ve birlikte yaşadığı Şahin Bozdağ'ın ifadelerinin alınması için polise talimat verildi.
Haberin fotoğrafları