kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Temmuz 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
ÇARŞI'DAN PANKART: KALBİMİZ SENİNLE... Bodrum'da Beşiktaş Derneği üyesi bir grup Barış Akarsu'ya destek vermek amacıyla sanatçının tedavi gördüğü hastanenin önünde "Kalbimiz seninle" yazan bir pankart açtı.

"Barış'ın genç olması her şeyi değiştirebilir"

Alp ARBAK / MERKEZ
Barış Akarsu'nun durumunda bir değişiklik olmadığı açıklanırken, İstanbul'dan gelen nörolog Prof. Dr. Atilla İdrisoğlu "Hastanın genç olması her şeyi değiştirebilir" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
"Barış'ın genç olması her şeyi değiştirebilir"
Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasının ardından Özel Bodrum Hastanesi'nde tedavi altına alınan şarkıcı-oyuncu Barış Akarsu'nun durumunda bir değişiklik olmadığı açıklandı. Barış Akarsu'nun ailesinin isteğiyle İstanbul'dan gelen İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Atilla İdrisoğlu, Özel Bodrum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı beyin cerrahı Dr. Abdullah Servet ile basın açıklaması yaptı. Barış'ı muayene ettiğini belirten İdrisoğlu, "Barış'ın durumunda değişiklik yok. Şu anda solunum cihazına bağlı olduğu için uyutuluyor. Bu durumun benzer örnekleri var ama beklemek dışında başka bir şey söyleyemeyeceğim. Hastanın genç olması her şeyi değiştirebilir ya da... Burada sadece beyni düşünmemek lazım, tüm vücudu düşünmek lazım" dedi. İdrisoğlu, hastane şartlarının gayet iyi olduğunu belirtti.

TEDAVİ GÜÇLEŞİYOR
Beyin cerrahı Dr. Abdullah Servet ise "İstanbul'dan gelen doktorumuz, Barış'ı muayene etti ve yapılan tedaviyi doğruladı. Ancak organlarda belirli aksaklıklar var. Bu, daha kötüleşme biçimine dönüşebilir'' dedi. Özel Bodrum Hastanesi Anestezi Uzmanı Dr. Sedat Harman da "Akarsu'nun böbreklerinde meydana gelen yetmezlik, verilen ilacın atılmasını tam olarak sağlayamıyor. Bu yüzden tedavi güçleşiyor" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları