kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Temmuz 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Dudaklarımın kalınlığından memnun değilim!

'Geniş Zamanlar' ve 'Yaprak Dökümü' gibi dizilerde rol alan Başak Sayan, bu ayki Süper dergisine güzellik alışkanlıklarını anlattı. Far kullanmayı sevmeyen Sayan, asla fondöten sürmüyor..
* Parfüm olarak kışları Angel, yazları ise Poeme kullanıyorum. Baharatlı ve kalıcı kokular bana gidiyor. Bu parfümleri de kendime çok yakıştırıyorum.

* Cildime çok iyi bakıyorum ki, gelecekte herhangi bir problem yaşamayayım. 20 yaşımdan beri cildimle uğraşıyorum. Gözaltı kremi ve serumumu her akşam sürerim. Sabahları da nemlendiricimi sürmeyi ihmal etmem. 10-15 günde bir de peeling ve kil maskesi yapıyorum.

GÖZÜME KALEM ÇEKERİM

* Özel davetlere giderken gözümün her tarafına kalem çekip dağıtıyorum. Bu gözlerime çok puslu bir görüntü veriyor. Far kullanmaktan hiç hoşlanmıyorum. İddia ediyorum, beni asla farlı göremezsiniz!

* Dudaklarımın kalın olmasından hiç memnun değilim. Dolgun dudaklar seksapelin altını çiziyormuş gibi geliyor. Oysa, ince dudaklar çok daha karakteristik duruyor. Bu nedenle de çok açık renkler ve mat rujlar kullanıyorum.

*
Hayatımda set dışında hiç fondöten kullanmadım. Bundan sonra da kullanmam! Çünkü maske takmış gibi bir hisse kapılıyorum. Allıkta ise pembe tonları favorim.

* Gündüz saatlerinde sadece rimel ve allık kullanıyorum. Abartılı makyaj yapmam. Geceleri makyajımı çıkarmadan asla yatmam.

*
Kozmetik ürünlerine çok meraklıyım. Banyoma giren herkes önce bir şaşkınlık geçirir. Çünkü banyomda yok yok! Sanki bir kozmetik reyonu gibi... Yeni çıkan tüm makyaj malzemelerini ve bakım ürünlerini bende bulabilirsiniz. Lancome Glo Minerals Lancome Poeme
Haberin fotoğrafları