kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Temmuz 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Yarışma sonrası birçok teklif aldığını söyleyen Subaşı, "Acelem yok ama ileride kesinlikle müzikle ilgili bir şeyler yapmak istiyorum" diyor.

Yarışmalara ait birisi değilim

'Şarkı Söylemek Lazım' isimli yarışmada sesi ve müzik yeteneğiyle herkesi şaşırtan Hande Subaşı: Yarışmalardaki dalavere ortamlarına ait değilim. Ama yeteneğimi gösterdiğim için iyi ki de girmişim..
Miss Turkey 2005 seçildikten sonra modelliğin yanında oyunculuğa da başlayan tescilli güzel Hande Subaşı, 'Sevil' dergisinin 10'uncu yılı nedeniyle objektif karşısına geçti ve 'artık daha renkli' dediği hayatıyla ilgili itiraflarda bulundu:

* Miss Turkey yarışmasından önce, sadece modellik yapıyordum. O şekilde çalışırken hayatım daha tekdüzeydi ama şimdi daha fazla renk var. O zaman sadece modellik yaparken şimdi herkesin tanıdığı bir yüz oldum. Bir de okula devam ediyordum.

* Özel hayatımla gündemde olmamak, kesinlikle kendi tercihim. Yaşam tarzım ve bakış açım, mesleğime saygım olduğu için böyle oldu ve öyle de devam edecek...

DALAVERELERE UYAMAM!

* 'Şarkı Söylemek Lazım Yarışması'na katılmadan önce çok düşündüm. Bu tür yarışmalara ait olmadığımı düşünüyordum. Fakat işin içinde Metin Arolat'ın olması bana güven verdi. Müzikle de küçüklüğümden beri çok ilgiliyim, yetenekliyim ve şarkı söylemeyi çok seviyorum.

* Televizyondaki yarışmalara ait değilim çünkü çok büyük hırslarım yoktur benim. Sakin, sessiz biriyim. Ayrıca çok dalaverelere alışkın değilim ekran önünde. Böyle şeylere ayak uyduramayacağımı düşündüğüm için oraya ait hissetmedim kendimi.

* Yarışma benim için bir dezavantaj olmadı, tam tersine çok avantajını gördüm. İnsanlar beni başka bir yeteneğimle de tanımış oldular. O yüzden çok memnunum ve iyi ki girmişim diyorum.
Haberin fotoğrafları