kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Temmuz 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Sunal'ı anma töreninde İbo'nun şarkısı güldürdü

Bülent İPEK-MAGAZİN
Yeşilçam'ın komedi ustası Kemal Sunal'ın mezarı başındaki anma törenine sanatçı dostları katılmadı. Ailesi törende hem gözyaşı döktü, hem de İbo'nun 'Ağrı Dağı' şarkısı çalınca güldü..
İLİŞKİLİ HABERLER
Sunal'ı anma töreninde İbo'nun şarkısı güldürdü
Ölümünün 7'nci yılında Zincirlikuyu'daki mezarı başında anılan ünlü sinema oyuncusu Kemal Sunal'ı, sanatçı dostları yalnız bıraktı. Törene sanatçının ailesiyle birlikte sadece 14 kişi katıldı. Ali Sunal'ın gözyaşları içinde kaldığı anmayı, 30'dan fazla gazeteci izledi.

ZAMANLAMASI HARİKA OLDU!
Özellikle basın mensuplarına kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür eden Ali Sunal "Herkes işleri dolayısıyla şehir dışında. Ben de buraya setten izin alıp geldim. Kimseye kızmamak lazım. Onu her geçen gün daha fazla özlüyorum. Bir baba, bir oyuncu olarak ona daha çok ihtiyacımız vardı" dedi. Törende tam dualara geçileceği sırada, yoldan geçen Genç Parti seçim otobüsünden yükselen İbrahim Tatlıses'in 'Ağrı Dağı' şarkısı ise Sunal Ailesi'ni güldürdü. Gül Sunal "Eşimin en sevdiği sanatçılardan biriydi. Zamanlaması harika oldu" diye durumu izah etti.
Haberin fotoğrafları