kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Temmuz 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Julio Iglesias ve eşinin en büyük zevki çocuklarıyla birlikte saatlerce süren sabah kahvaltıları yapmak.

İnsanları sesimle değil elektriğimle çarpıyorum

13 Temmuz'da İstanbul'da konser verecek olan Julio Iglesias, Paris Match dergisine konuştu: Muhteşem bir sesim yok ama sahnedeki elektiriğimle insanları çarpıyorum!..
İLİŞKİLİ HABERLER
İnsanları sesimle değil elektriğimle çarpıyorum
'En fazla dilde albüm satan şarkıcı' olarak Guinness Rekorlar Kitabı'nın Diamond Record Award bölümüne adını yazdıran ilk ve tek sanatçı olan Julio Iglesias, bugünlerde dünyanın çeşitli yerlerinde konserler veriyor. Fransa turnesini yeni bitiren 63 yaşındaki şarkıcı, 13 Temmuz'da Kuruçeşme Arena'da Türk hayranlarıyla buluşacak.

DOĞUŞTAN ŞARKICI DEĞİLİM
Gittiği her yerde ilgiyle karşılanan sanatçı; başarısını sesinin güzelliğinden çok, sahnedeki elektriğine bağlıyor. Son albümü 'Quelque Chose de France' ile satış rekorları kıran Iglesias doğuştan şarkıcı olmadığını söylüyor: "Doğal ve çekici bir adamım. Bu elektriğim insanlara yansıyor. Sesim çok güzel olmasa da elektriğimle insanları çarpıyorum. Etkileyici konuşmayı, iletişim kurmayı ve insanları ikna etmeyi biliyorsanız; değil şarkıcı, cumhurbaşkanı bile olursunuz!"

AŞKI KADINLARDAN ÖĞRENDİM
Şarkı söylemenin hayranlarıyla flört etmek gibi olduğunu belirten Iglesias, 70'ine merdiven dayamış olmasına rağmen kadınların hala peşinde olduğunu dile getirmeden edemiyor. "Bugüne dek dünyanın dört bir yanında hayranlarım oldu" diyen ünlü sanatçı devam ediyor: "Birbirinden güzel genç kızların bana aşkla bakan gözlerine kilitlenerek şarkı söyledim. Kimileriyle sadece fotoğraf çektirdim, kimileriyle daha fazlasını yaşadım. İtiraf etmeliyim ki, hayata ve aşka dair her şeyi kadınlardan öğrendim."