kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Vinç otomobilin üzerine düştü!

Yeni Haber
Beyoğlu'nda tıra yüklenen vincin demir kulesi, yoldan gecen otomobilin üzerine düştü. Otomobilde bulunan 3 kişiden biri yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından korkuya kapılan vinç operatörü, olay yerinden kaçtı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 03.00 sıralarında Taksim Abdülhak Hamid Caddesi üzerinde meydana geldi. Yapımı devam eden bir inşaatta kullanılan vinç başka bir yere taşınmak üzere tıra yüklenirken, işçiler caddeyi trafiğe kapadı.

Bu sırada Taksim istikametinde seyreden İbrahim Aktan'ın kullandığı 34 DR 0136 plakalı otomobil, cadde trafiğe kapatıldığı için çalışmanın tamamlanmasını beklemeye başladı. İbrahim Aktan, "Geç" işaretinin verilmesiyle aracını hareket ettirdi. Tam bu sırada halatların kopması nedeniyle vincin demir kulesi bir anda içinde 3 kişinin bulunduğu aracın üzerine düştü. Yüzlerce kilo ağırlığındaki demir kulenin çarpmasıyla otomobilin tavanı çökerken araçta bulunan Cüneyt Arıkan, yaralandı. Araç sürücüsü İbrahim Aktan ile Musa Küçük ise kazayı yara almadan atlattı.

Kazadan sonra vinç operatörü olay yerinden kaçtı. Yaralı Arıkan, ambulansla Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altna alındı.

Kaza nedeniyle cadde trafiğe kapanırken, operatörü olmayan vinç, yol kenarına çekildi. Vincin çekilmesiyle yol tekrar trafiğe açıldı.

CHA