kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Şöhretli olmasaydım evlenmeyi isterdim

İLİŞKİLİ HABERLER
Şöhretli olmasaydım evlenmeyi isterdim
* İki kere evlendiniz değil mi? Yurtdışında oldu evliliklerim. Ben kendimi evlendim diye görmüyorum. Biri Amerika'da diğeri İngiltere'deydi. Kendi ülkeme gelince kuşlar gibi hürdüm. Konsolosluk evliliği değildi yani. İşime geldiği zaman "Evliyim", işime gelince "Değilim" derdim. Bunlar işin gırgırı tabii. (Gülüyor) Ünlü bir kadınla evli olmak zor bir şey.
* Uzun yıllar süren mutlu bir evlilik ister miydiniz? Uzun bir evlilik isterdim ama şöhretli olmak istemezdim. Şöhretli olduğunuz zaman zaten aile sizi kabul etmiyor. Bizim toplumumuzda aileler artist, şarkıcı, tiyatrocu veya televizyoncu olan insanlarla oğullarını, kızlarını evlendirmek istemiyor.

'Baştan çıkardı' derler
* Yurtdışında durum hiç de böyle değil. Orada birçok isim evlenip, iki çocuk birden yapabiliyor, aile hayatları devam ediyor hem de çalışıyorlar. Çocuğu kucağında markete gidiyorlar ama biz aynı şeyi yapsak; "Parasız kaldı" falan derler. Bizim ülkemizde çok köklü bir ailenin oğluyla birbirimize aşık olsak, benim için "Oğlumuzu baştan çıkardı" derler. Şöhretli insanların evliliği zor oluyor.