kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yeni çıkanlar

Özgün müzikte yeni bir 'Rüzgar' esiyor
10 yıldır profesyonel olarak sahnelerde boy gösteren Rüzgar'ın 'Rüzgar'a Özgün' adlı albümü müzikmarketlerdeki yerini aldı. 29 yaşındaki Rüzgar, Şösem Müzik tarafından piyasaya sürülen, soft rock tarzındaki albümü için, "Duyguların ön planda olduğu bir albüm hazırladım" diye konuştu.

Yeni albümüyle Avrupa'yı dolaşacak
Sesi kadar güzelliğiyle de dikkat çeken Filiz Karataş, 'Seni Adam Sanmıştım' adlı albümüyle müzik piyasasına hızlı bir giriş yaptı. İlk klibini 'Aşk Aşk Olalı' adlı çıkış parçasına çeken Karataş, yaz boyunca Türkiye ve Avrupa'da konserler verecek.

Lazca ve Türkçe şarkılardan bir demet
ODTÜ'de okuduktan sonra kendini doğduğu coğrafyanın müziklerine adayan Karadenizli şarkıcı Birol Topaloğlu'nun yeni albümü çıktı. Kalan Müzik'in 'Ezmoce' adıyla piyasaya sürdüğü albümde 6 Türkçe, 8 Lazca, 2 de Mgrelce şarkı bulunuyor. Albümde geleneksel yayla-yol ezgileri ve tulum eşliğinde horon havaları yer alıyor.

Piyano ve keman bu CD'de buluştu
Tahsin İncirci'nin kemanı ile Wolfgang Köhler'in piyanosunu buluşturan 'Duo Divan' adlı albüm müzikmarketlerdeki yerini aldı. Toplam 14 parçadan oluşan albümdeki parçalar, Türk-Caz olarak sunuluyor. Parçalarda tema olarak kısa Anadolu Halk Müziği ezgileri işleniyor.
Haberin fotoğrafları