kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Feraye borç ödedi!

Feraye Tanyolaç, oğluna Antalya'da bakıcılık yapan Hülya Avşar'ın kızı Zehra ile Suada'da havuz keyfi yaptı. Feraye, adeta annesi gibi Zehra'yı gün boyu yüzdürdü, kuruladı, yedirdi, içirdi....
Kaya Çilingiroğlu, Feraye Tanyolaç ve Hülya Avşar arasındaki ilişkiyi anlamadım gitti! Kaya Çilingiroğlu'nun babası adına Antalya'da düzenlediği golf turnuvası sırasında Hülya Avşar, Kaya ile Feraye'nin çocukları Kaya Bebek'e bakıcılık yapmıştı. Önceki gün de Feraye'nin, Çilingiroğlu ile Avşar'ın kızları Zehra'ya bakıcılık yaptığını duydum. Feraye Tanyolaç Zehra ile Suada'nın havuzuna gitmiş. Gün boyu birlikte havuza girip güneşlenmişler. Feraye, adeta Zehra'nın annesi gibi davranmış. Zehra havuzdan çıkınca hemen havluya sarıp kurulamış, meyve suları içirmiş, karnını doyurmuş. Görenlerin söylediğine göre Zehra da bu durumdan çok memnunmuş. Feraye ile Zehra ana-kız gibi güzel bir gün geçirmişler!!!

Feraye'den hiç beklemezdim!
Hülya Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun oğlu olunca ziyarete gittiği ve Kaya bebeği çok sevdiğini söylediği için, Antalya'da Kaya bebeğe bakıcılık yapması beni çok da fazla şaşırtmamıştı. Ama açıkçası aynı şeyleri Feraye'den beklemezdim. Demek ki, Avşar'ın bu yaklaşımı, Feraye'yi de etkilemiş ve o da oğlunun üvey kardeşi ve de oğlunun babasının eski eşiyle iyi bir ilişki içinde olmayı uygun görmüş. Ne diyelim; Allah saadetlerini bozmasın!!!